T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 848 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 23:47 #41 Hakan_19 dedi: Nasıl doğrulayacağım ki Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Nays hesabınızı doğrulayabilmeniz için İş Bankası hesabı açmanız lazım. İş Bankası hesabı açtıktan sonra burdan mesaj atarsanız Nays hesabınızı nasıl doğrulayacağınızı anlatırım. Kafanız karışmasın diye şimdilik anlatmıyorum.
Hakan_19 dedi: Nasıl doğrulayacağım ki Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Nays hesabınızı doğrulayabilmeniz için İş Bankası hesabı açmanız lazım. İş Bankası hesabı açtıktan sonra burdan mesaj atarsanız Nays hesabınızı nasıl doğrulayacağınızı anlatırım. Kafanız karışmasın diye şimdilik anlatmıyorum.
Hakan_19 Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:50 #42 18 yaşında olmadığım için açamıyorum hesap sanırım
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 848 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 23:51 #43 Hakan_19 dedi: 18 yaşında olmadığım için açamıyorum hesap sanırım Genişletmek için tıkla... Açabilirsiniz. İş Bankası hesabı için velinizle şubeye gitmeniz gerekiyor.
Hakan_19 dedi: 18 yaşında olmadığım için açamıyorum hesap sanırım Genişletmek için tıkla... Açabilirsiniz. İş Bankası hesabı için velinizle şubeye gitmeniz gerekiyor.
Hakan_19 Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:52 #44 Ozaman mecburen pazartesiyi beklemem gerek