Papel kart 18 yaş altı kullanılamıyor mu?

Davet k

Kodu ile hesabımı nasıl doğrulayacağım hocam
Davet koduyla hesabı doğrulamıyorsunuz. Hesap açarken referans kısmına davet kodunuzu giriyorsunuz. Hesap açıldıktan sonra eğer 18 yaş ve üzeriyseniz hesabınızı doğrulayına basıp doğruluyorsunuz ve 150Tl kazanıyorsunuz.

Şu papara kapanınca neye geçeceğimi şaşırdım
Nays - İş Bankası
Tosla - Akbank
Tami - Garanti BBVA
Paycell - Turkcell
Vodafone Pay - Vodafone
Uption - Aktif Bank
S Wallet - Samsung

Kampanya için Papel de kullanabilirsiniz. Ama herhangi bir bankaya bağlı olmadığı için ona da operasyon yapılma ihtimali yüksek. Hesapta çok para tutmadan kullanabilirsiniz.

Sizin için kampanya çok da önemli değilse banka kullanmanız daha iyi olur.

Nays - İş Bankası
Tosla - Akbank
Tami - Garanti BBVA
Paycell - Turkcell
Vodafone Pay - Vodafone
Uption - Aktif Bank
S Wallet - Samsung

Kampanya için Papel de kullanabilirsiniz. Ama herhangi bir bankaya bağlı olmadığı için ona da operasyon yapılma ihtimali yüksek. Hesapta çok para tutmadan kullanabilirsiniz.

Sizin için kampanya çok da önemli değilse banka kullanmanız daha iyi olur.
Naysta 18 yaş altı kampanya yok diye duydum su wallet'te fiziksel Kart varmı?

Naysta 18 yaş altı kampanya yok diye duydum su wallet'te fiziksel Kart varmı?
Nays'da veli onayı + hesap doğrulama (bunun için İş Bankası hesabınız olması lazım) yaptıysanız kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Ki zaten hesap doğrulama yapmazsanız neredeyse hiçbir işlem yapamıyorsunuz. Bu sadece Nays'a özel bir durum değil. Yeni çıkan yasalar gereği bu tarz tüm uygulamalarda hesap doğrulaması yapmak zounlu. Yapmazsanız neredeyse hiçbir özelliğini kullanamazsınız.

S Wallet'a gelince fiziksel kartı yok ve doğru düzgün hiçbir kampanyası yok. Kullanmanızı da tavsiye etmem. S Wallet'ı sadece Samsung'a ait olduğu dolayısıyla güvenilir olduğu için yazdım.

Nays'da veli onayı + hesap doğrulama (bunun için İş Bankası hesabınız olması lazım) yaptıysanız kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Ki zaten hesap doğrulama yapmazsanız neredeyse hiçbir işlem yapamıyorsunuz. Bu sadece Nays'a özel bir durum değil. Yeni çıkan yasalar gereği bu tarz tüm uygulamalarda hesap doğrulaması yapmak zounlu. Yapmazsanız neredeyse hiçbir özelliğini kullanamazsınız.

S Wallet'a gelince fiziksel kartı yok ve doğru düzgün hiçbir kampanyası yok. Kullanmanızı da tavsiye etmem. S Wallet'ı sadece Samsung'a ait olduğu dolayısıyla güvenilir olduğu için yazdım.
Uption ve Mars var acaba onlar nasıl hangisine geçsem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı