J JohnTheMark Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #31 XEfe.Bey dedi: Aylık 400-300-200 falan. Genişletmek için tıkla... Hocam bende biriktirmeye çalışıyorum ancak enflasyon var şu anda 365TL param var dolara yatırmak istiyorum ama dolar arttığında zamda geliyor o yüzden kaar etmemiş gibi oluyorum.
XEfe.Bey dedi: Aylık 400-300-200 falan. Genişletmek için tıkla... Hocam bende biriktirmeye çalışıyorum ancak enflasyon var şu anda 365TL param var dolara yatırmak istiyorum ama dolar arttığında zamda geliyor o yüzden kaar etmemiş gibi oluyorum.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #32 XEfe.Bey dedi: Hocam kumbarayı sürekli kırarsan bereketi kalmaz. Biraz bekle 8 ay falan öyle kır en azından. Bilgisayarın falan var mı? Yani bir ihtiyacın var mı? Genişletmek için tıkla... Para biriktirebilsem alacak bir şeylerim var. Ama onun için 1 yıl boyunca okul harçlıklarımı harcamamam lazım.
XEfe.Bey dedi: Hocam kumbarayı sürekli kırarsan bereketi kalmaz. Biraz bekle 8 ay falan öyle kır en azından. Bilgisayarın falan var mı? Yani bir ihtiyacın var mı? Genişletmek için tıkla... Para biriktirebilsem alacak bir şeylerim var. Ama onun için 1 yıl boyunca okul harçlıklarımı harcamamam lazım.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 13 Şubat 2022 #33 egehararli dedi: Güzel paraymış hocam. Genişletmek için tıkla... Eğer bir mucize olup birikirse gerçekten güzel para. Bir bereket duası falan var mı acaba, okusamda para bereketlenip Allah rızık verse. yaraliordek dedi: Para biriktirebilsem alacak bir şeylerim var. Ama onun için 1 yıl boyunca okul harçlıklarımı harcamamam lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam evden götür. Erken kalk biraz hazırla bir şeyler.
egehararli dedi: Güzel paraymış hocam. Genişletmek için tıkla... Eğer bir mucize olup birikirse gerçekten güzel para. Bir bereket duası falan var mı acaba, okusamda para bereketlenip Allah rızık verse. yaraliordek dedi: Para biriktirebilsem alacak bir şeylerim var. Ama onun için 1 yıl boyunca okul harçlıklarımı harcamamam lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam evden götür. Erken kalk biraz hazırla bir şeyler.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #34 XEfe.Bey dedi: Eğer bir mucize olup birikirse gerçekten güzel para. Bir bereket duası falan var mı acaba, okusamda para bereketlenip Allah rızık verse. Hocam evden götür. Erken kalk biraz hazırla bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Evden götürsem okul harçlığı vermezler ki.
XEfe.Bey dedi: Eğer bir mucize olup birikirse gerçekten güzel para. Bir bereket duası falan var mı acaba, okusamda para bereketlenip Allah rızık verse. Hocam evden götür. Erken kalk biraz hazırla bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Evden götürsem okul harçlığı vermezler ki.
J JohnTheMark Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #35 yaraliordek dedi: Evden götürsem okul harçlığı vermezler ki. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman çok ucuz şeyler yiyin.
yaraliordek dedi: Evden götürsem okul harçlığı vermezler ki. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman çok ucuz şeyler yiyin.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #36 JohnTheMark dedi: Hocam o zaman çok ucuz şeyler yiyin. Genişletmek için tıkla... JohnTheMark dedi: Hocam o zaman çok ucuz şeyler yiyin. Genişletmek için tıkla... Bütün insanlığı bu mesaja hahaha atmaya davet ediyorum.
JohnTheMark dedi: Hocam o zaman çok ucuz şeyler yiyin. Genişletmek için tıkla... JohnTheMark dedi: Hocam o zaman çok ucuz şeyler yiyin. Genişletmek için tıkla... Bütün insanlığı bu mesaja hahaha atmaya davet ediyorum.
J JohnTheMark Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #37 yaraliordek dedi: Genişletmek için tıkla... Türkiye şartlarında Bu da mümkün değil ama.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 13 Şubat 2022 #38 yaraliordek dedi: Evden götürsem okul harçlığı vermezler ki. Genişletmek için tıkla... Akıllı gizlice götür sende.
yaraliordek dedi: Evden götürsem okul harçlığı vermezler ki. Genişletmek için tıkla... Akıllı gizlice götür sende.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #39 @JohnTheMark Mininmum harcama ile biriktirdiğim para da hiçbir şey etmeyeceği için değmez. XEfe.Bey dedi: Akıllı gizlice götür sende. Genişletmek için tıkla... Evden çalacağıma dışarıdan çalarım da işte sabah BİM açık olmuyor maalesef.
@JohnTheMark Mininmum harcama ile biriktirdiğim para da hiçbir şey etmeyeceği için değmez. XEfe.Bey dedi: Akıllı gizlice götür sende. Genişletmek için tıkla... Evden çalacağıma dışarıdan çalarım da işte sabah BİM açık olmuyor maalesef.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Çözümler 51 13 Şubat 2022 #40 yaraliordek dedi: @JohnTheMark Mininmum harcama ile biriktirdiğim para da hiçbir şey etmeyeceği için değmez. Evden çalacağıma dışarıdan çalarım da işte sabah BİM açık olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Okulda bir şey yememek nasıl fikir?
yaraliordek dedi: @JohnTheMark Mininmum harcama ile biriktirdiğim para da hiçbir şey etmeyeceği için değmez. Evden çalacağıma dışarıdan çalarım da işte sabah BİM açık olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Okulda bir şey yememek nasıl fikir?