XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 13 Şubat 2022 #51 kino dedi: @XEfe.Bey döviz bürolarında yaş sınırı yoktur. Genişletmek için tıkla... AAA abi nereden alabilirim ben dolar.
kino dedi: @XEfe.Bey döviz bürolarında yaş sınırı yoktur. Genişletmek için tıkla... AAA abi nereden alabilirim ben dolar.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #52 XEfe.Bey dedi: AAA abi nereden alabilirim ben dolar. Genişletmek için tıkla... Döviz bürosu adlı bir dükkana gidip; abi dolar versene diyorsun.
XEfe.Bey dedi: AAA abi nereden alabilirim ben dolar. Genişletmek için tıkla... Döviz bürosu adlı bir dükkana gidip; abi dolar versene diyorsun.
J JohnTheMark Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #53 XEfe.Bey dedi: AAA abi nereden alabilirim ben dolar. Genişletmek için tıkla... Döviz bürolarından alabilirsin ya da kuyumcudan.
XEfe.Bey dedi: AAA abi nereden alabilirim ben dolar. Genişletmek için tıkla... Döviz bürolarından alabilirsin ya da kuyumcudan.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 13 Şubat 2022 #54 JohnTheMark dedi: Döviz bürolarından alabilirsin ya da kuyumcudan. Genişletmek için tıkla... Ne diyeceğim adama ben?
JohnTheMark dedi: Döviz bürolarından alabilirsin ya da kuyumcudan. Genişletmek için tıkla... Ne diyeceğim adama ben?
J JohnTheMark Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #55 XEfe.Bey dedi: Ne diyeceğim adama ben? Genişletmek için tıkla... Abi bana dolar ver.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 13 Şubat 2022 #56 XEfe.Bey dedi: AAA abi nereden alabilirim ben dolar. Genişletmek için tıkla... Cebinde kaç TL varsa döviz bürosuna gidiyorsun, dolar alacağım deyip parayı uzatıyorsun onlar da karşılığını veriyorlar. Bozdururken de tam tersi.
XEfe.Bey dedi: AAA abi nereden alabilirim ben dolar. Genişletmek için tıkla... Cebinde kaç TL varsa döviz bürosuna gidiyorsun, dolar alacağım deyip parayı uzatıyorsun onlar da karşılığını veriyorlar. Bozdururken de tam tersi.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 13 Şubat 2022 #57 kino dedi: Cebinde kaç TL varsa döviz bürosuna gidiyorsun, dolar alacağım deyip parayı uzatıyorsun onlar da karşılığını veriyorlar. Bozdururken de tam tersi. Genişletmek için tıkla... Abi ben şimdi hani dolar aldımya, biri bunu fakredip kafama silah dayayıp dolarları almaz değil mi?
kino dedi: Cebinde kaç TL varsa döviz bürosuna gidiyorsun, dolar alacağım deyip parayı uzatıyorsun onlar da karşılığını veriyorlar. Bozdururken de tam tersi. Genişletmek için tıkla... Abi ben şimdi hani dolar aldımya, biri bunu fakredip kafama silah dayayıp dolarları almaz değil mi?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 13 Şubat 2022 #58 @XEfe.Bey sen Türk Lirası biriktir kardeşim, benden bu kadar.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.063 Çözümler 51 13 Şubat 2022 #59 XEfe.Bey dedi: Abi ben şimdi hani dolar aldımya, biri bunu fakredip kafama silah dayayıp dolarları almaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Saçmalamadınız mı? Yani sizin insanlar 5-10 dolarınız için mi öyle şey yapacaklar? Hani abartmayın isterseniz.
XEfe.Bey dedi: Abi ben şimdi hani dolar aldımya, biri bunu fakredip kafama silah dayayıp dolarları almaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Saçmalamadınız mı? Yani sizin insanlar 5-10 dolarınız için mi öyle şey yapacaklar? Hani abartmayın isterseniz.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 13 Şubat 2022 #60 kino dedi: @XEfe.Bey sen Türk lirası biriktir kardeşim, benden bu kadar. Genişletmek için tıkla... Neyse ben akıllı olayım dolar alayım. turk77 dedi: Saçmalamadınız mı? Yani sizin insanlar 5-10 dolarınız için mi öyle şey yapacaklar? Hani abartmayın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sen hiç haberlere bakmıyor musun? Neler neler oluyor Allah esirgesin.
kino dedi: @XEfe.Bey sen Türk lirası biriktir kardeşim, benden bu kadar. Genişletmek için tıkla... Neyse ben akıllı olayım dolar alayım. turk77 dedi: Saçmalamadınız mı? Yani sizin insanlar 5-10 dolarınız için mi öyle şey yapacaklar? Hani abartmayın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sen hiç haberlere bakmıyor musun? Neler neler oluyor Allah esirgesin.