Para biriktirmek için kart önerisi

En iyisi Papara. Tosla'yı ödeme yaparken kullanmaya çalışırsanız biraz sıkıntı çıkarıyor.
Ne alaka ya -2TL
Allah Allah -2TL

Hocam uygulamayı indirip kimlik bilgilerinizi gireceksin sonra kartlar kısmından Black Card başvur diyeceksiniz.
Arkadaş biriktirmek istiyormuş. Ayda 2 TL değerli bir rakam. Bence o kadar küçümsemeyin.

En iyisi Papara. Tosla'yı ödeme yaparken kullanmaya çalışırsanız biraz sıkıntı çıkarıyor.

Arkadaş biriktirmek istiyormuş. Ayda 2 TL değerli bir rakam. Bence o kadar küçümsemeyin.
Bende zaten o anlamda demedim para kesme olayından bahsettim her şeyden para kesiyor anlamında yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

Papara alıp, keyfinize bakın. İnnial gibi markalara sakın başvurmayın, kendim bizzat 3-4 yıl kullanmış biri olarak Papara'yı şiddetle tavsiye ederim.
Papara Black Kart mı alınmalı?
Ne alaka ya -2TL
Allah Allah -2TL

Hocam uygulamayı indirip kimlik bilgilerinizi gireceksin sonra kartlar kısmından Black Card başvur diyeceksiniz.
Kartlar kısmında Metal Card, Ecu Card gibi seçenekler var ve renkleri farklı bunlarla Black Card arasındaki fark ne peki?

Son düzenleme:
Papara Black Kart mı alınmalı?
Lite kart yada edu kart alırsanız para çekemezsiniz. Biriktirdiğiniz parayı çekmek istiyorsanız black almalısınız. Ama bir de Metal Card var onu bilmiyorum.
Başka kartlar hesabıma para atabiliyor mu peki? İlla iban numarası olmasına gerek yok.
Evet aktarabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı