Ahmetcan Buldum Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 397 Yer USA but TURKEY 5 Nisan 2021 #11 Aorus dedi: Sakın ininal almayın, sonra paranız her ay düşer Genişletmek için tıkla... Ne alaka ya -2TL Allah Allah -2TL 274000 dedi: Papara karta başvuru internetten mi yapılıyor veya nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamayı indirip kimlik bilgilerinizi gireceksin sonra kartlar kısmından Black Card başvur diyeceksiniz.
Aorus dedi: Sakın ininal almayın, sonra paranız her ay düşer Genişletmek için tıkla... Ne alaka ya -2TL Allah Allah -2TL 274000 dedi: Papara karta başvuru internetten mi yapılıyor veya nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamayı indirip kimlik bilgilerinizi gireceksin sonra kartlar kısmından Black Card başvur diyeceksiniz.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #12 En iyisi Papara. Tosla'yı ödeme yaparken kullanmaya çalışırsanız biraz sıkıntı çıkarıyor. Ahmetcan Buldum dedi: Ne alaka ya -2TL Allah Allah -2TL Hocam uygulamayı indirip kimlik bilgilerinizi gireceksin sonra kartlar kısmından Black Card başvur diyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş biriktirmek istiyormuş. Ayda 2 TL değerli bir rakam. Bence o kadar küçümsemeyin.
En iyisi Papara. Tosla'yı ödeme yaparken kullanmaya çalışırsanız biraz sıkıntı çıkarıyor. Ahmetcan Buldum dedi: Ne alaka ya -2TL Allah Allah -2TL Hocam uygulamayı indirip kimlik bilgilerinizi gireceksin sonra kartlar kısmından Black Card başvur diyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş biriktirmek istiyormuş. Ayda 2 TL değerli bir rakam. Bence o kadar küçümsemeyin.
Ahmetcan Buldum Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 397 Yer USA but TURKEY 5 Nisan 2021 #13 DDLAO dedi: En iyisi Papara. Tosla'yı ödeme yaparken kullanmaya çalışırsanız biraz sıkıntı çıkarıyor. Arkadaş biriktirmek istiyormuş. Ayda 2 TL değerli bir rakam. Bence o kadar küçümsemeyin. Genişletmek için tıkla... Bende zaten o anlamda demedim para kesme olayından bahsettim her şeyden para kesiyor anlamında yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
DDLAO dedi: En iyisi Papara. Tosla'yı ödeme yaparken kullanmaya çalışırsanız biraz sıkıntı çıkarıyor. Arkadaş biriktirmek istiyormuş. Ayda 2 TL değerli bir rakam. Bence o kadar küçümsemeyin. Genişletmek için tıkla... Bende zaten o anlamda demedim para kesme olayından bahsettim her şeyden para kesiyor anlamında yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 5 Nisan 2021 #14 Papara alın. İninal alırsanız her ay 2 TL keser.
ibnicena Megapat Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 261 Makaleler 1 5 Nisan 2021 #15 Herhangi bir bankadan velinizle hesap açabilirsiniz.
2 274000 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 597 Makaleler 1 5 Nisan 2021 #16 Dreamy Bull dedi: Papara. Genişletmek için tıkla... EnverCalis dedi: Papara Genişletmek için tıkla... Çalıkuşu dedi: Papara, Tosla. Genişletmek için tıkla... Furkan_D dedi: Papara alıp, keyfinize bakın. İnnial gibi markalara sakın başvurmayın, kendim bizzat 3-4 yıl kullanmış biri olarak Papara'yı şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Emre SÜRER dedi: papara Genişletmek için tıkla... Papara Black Kart mı alınmalı? Ahmetcan Buldum dedi: Ne alaka ya -2TL Allah Allah -2TL Hocam uygulamayı indirip kimlik bilgilerinizi gireceksin sonra kartlar kısmından Black Card başvur diyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Kartlar kısmında Metal Card, Ecu Card gibi seçenekler var ve renkleri farklı bunlarla Black Card arasındaki fark ne peki? Son düzenleme: 5 Nisan 2021
Dreamy Bull dedi: Papara. Genişletmek için tıkla... EnverCalis dedi: Papara Genişletmek için tıkla... Çalıkuşu dedi: Papara, Tosla. Genişletmek için tıkla... Furkan_D dedi: Papara alıp, keyfinize bakın. İnnial gibi markalara sakın başvurmayın, kendim bizzat 3-4 yıl kullanmış biri olarak Papara'yı şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Emre SÜRER dedi: papara Genişletmek için tıkla... Papara Black Kart mı alınmalı? Ahmetcan Buldum dedi: Ne alaka ya -2TL Allah Allah -2TL Hocam uygulamayı indirip kimlik bilgilerinizi gireceksin sonra kartlar kısmından Black Card başvur diyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Kartlar kısmında Metal Card, Ecu Card gibi seçenekler var ve renkleri farklı bunlarla Black Card arasındaki fark ne peki?
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 5 Nisan 2021 #17 IBAN yok yanliz. Velin sana herhangi bir bankadan hesap acabilir.
2 274000 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 597 Makaleler 1 5 Nisan 2021 #18 Lodge dedi: IBAN yok yanliz. Velin sana herhangi bir bankadan hesap acabilir. Genişletmek için tıkla... Başka kartlar hesabıma para atabiliyor mu peki? İlla iban numarası olmasına gerek yok.
Lodge dedi: IBAN yok yanliz. Velin sana herhangi bir bankadan hesap acabilir. Genişletmek için tıkla... Başka kartlar hesabıma para atabiliyor mu peki? İlla iban numarası olmasına gerek yok.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2021 #19 274000 dedi: Papara Black Kart mı alınmalı? Genişletmek için tıkla... Lite kart yada edu kart alırsanız para çekemezsiniz. Biriktirdiğiniz parayı çekmek istiyorsanız black almalısınız. Ama bir de Metal Card var onu bilmiyorum. 274000 dedi: Başka kartlar hesabıma para atabiliyor mu peki? İlla iban numarası olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Evet aktarabiliyor.
274000 dedi: Papara Black Kart mı alınmalı? Genişletmek için tıkla... Lite kart yada edu kart alırsanız para çekemezsiniz. Biriktirdiğiniz parayı çekmek istiyorsanız black almalısınız. Ama bir de Metal Card var onu bilmiyorum. 274000 dedi: Başka kartlar hesabıma para atabiliyor mu peki? İlla iban numarası olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Evet aktarabiliyor.
ibnicena Megapat Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 261 Makaleler 1 5 Nisan 2021 #20 274000 dedi: Başka kartlar hesabıma para atabiliyor mu peki? İlla iban numarası olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... ATM'den ya da kendine ait banka hesabından para atabilirsin.
274000 dedi: Başka kartlar hesabıma para atabiliyor mu peki? İlla iban numarası olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... ATM'den ya da kendine ait banka hesabından para atabilirsin.