Epic Games Para iade edilmiyor

Ozgurfurkann63

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, 30 Aralık günü oyun iade ettim Epic Games üzerinden ve bu para bana gelince yeni oyunlar alacaktım. Paralar gelmediği için oyun alamıyorum yarın da indirimler bitiyor ne yapabilirim? Bu parayı daha çabuk alma gibi bir şansim var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'in destek hattı oldukça güzel çalışıyor. Destek için mail atabilirsin. Maksimum 2 saat içerisinde dönerler diye tahmin ediyorum.

Almak istediğiniz oyunları alın şimdi gelecek parada cebinizde kalır.

Epic games paranin bankada olduğunu söylüyor ama banka hala iade etmedi parayi aradim bankayi dedi şubeye gelmeniz lazim 18 yaş altı olduğunuz için kesin gelir mi para ona göre alicam oyun.

Epic games paranin bankada olduğunu söylüyor ama banka hala iade etmedi parayi aradim bankayi dedi şubeye gelmeniz lazim 18 yaş altı olduğunuz için kesin gelir mi para ona göre alicam oyun.

Banka konmaz paranın üstüne de, iade işlemi için sizin bankaya gitmeniz mantıklı değil. İndirim bitmeden sen al oyunu, banka sürecini de zaman kaybetmeden halledersin. Banka parana çökmez için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…