Para iadesi aldığım ürün elime ulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynısı başıma geldi. Ben parayı havale ile tekrar gönderdim ürünü tuttum. Müşteri hizmetleri için biraz beklemen gerek. Ulaşıcak birini bulursun gün içinde farklı zamanlarda ara. Bir zaman sonra bu durum ortaya çıkacaktır. Siz şimdiden durumu anlatın.

Bir avukat tanıdığım 1-2 ay beklet geri dönen olmazsa senindir dedi.

Gerçekten enteresan bir manzara, hukuki durumu bilmiyorum ama söylediğine göre 2 ay geçmişse ve seninle hiç bir şekilde iletişime geçmemişlerse, sanırım ben iade etmezdim. :yerlerde:
Ürünü göndermelerinin üzerinden 2 ay geçmedi. 2 Ay önce ürünün para iadesini almıştım dün ise ürün kargo ile elime ulaştı.

Yazılan yorumşları şaşkınlıkla okuyorum gerçekten.
Helal haram kavramı yok mu sizde arkadaşlar.
Firma yanlışlık yapmış yollamış.
Tartışılacak ne var bunda. Parasını vermediğiniz bir şeyi, karşıdakinin hatası yüzünden sahiplenip kullanmak sizin için bu kadar kolay mı?

İlginç bir tartışma gerçekten....

Yazılan yorumşları şaşkınlıkla okuyorum gerçekten.
Helal haram kavramı yok mu sizde arkadaşlar.
Firma yanlışlık yapmış yollamış.
Tartışılacak ne var bunda. Parasını vermediğiniz bir şeyi, karşıdakinin hatası yüzünden sahiplenip kullanmak sizin için bu kadar kolay mı?

İlginç bir tartışma gerçekten....
Her şey dine mensup değildir. Kişinin ahlaki(ahlak din ile alakalı değildir) duruşuna bağlı. Zaten firmanın kendi hatası, yapmasaymış hata dikkat etsin.
O ekran kartı arıza yapsa garanti kullanamaz sadece diye düşünüyorum.
Sizi yolda 5 TL bulduğunda orada bıraktığınızı yada sahibini arayıp bulan biri olarak düşünüyorum.

Her neresinden bakarsanız bakın karanlık bir toplum olma yolunda hızlıca ilerliyoruz. Neyini tartışıyorsunuz ? Ürünü iade etmemeniz hiçbir türlü etik değil.

Belki sizden değil ama çalışan personelden bir türlü o ürünün bedelini alırlar bu yüzden kimsenin hakkına girmeye hakkınız yok.
Her şey dine mensup değildir. Kişinin ahlaki(ahlak din ile alakalı değildir) duruşuna bağlı. Zaten firmanın kendi hatası, yapmasaymış hata dikkat etsin.
O ekran kartı arıza yapsa garanti kullanamaz sadece diye düşünüyorum.
Sizi yolda 5 TL bulduğunda orada bıraktığınızı yada sahibini arayıp bulan biri olarak düşünüyorum.

Konu Din Kültürü ve Ahlak bilgisi değil.

Ahlak dediniz de merak ettim, acaba hangi ahlak anlayışı ürünü iade etmemenin etik olduğunu savunabilir ?

Şu saatten sonra biri seni ispiyonlar zaten. Bence kendi elinle iade et :D :D İşin şakası bir yana olması gereken ürünü yollamak veya parayı göndermektir. İnsanlık bunu gerektirir.

Ben burada insanlık dersi almak için değil hukuki açıdan hakları var mı yok mu onu öğrenmek için konu açtım. Hukuki açıdan bilgisi olan varsa bilgilendirsin yoksa insani boyutunu bana bırakın. Şimdi ürünü vermek istediğimi söylesem benden ürünü değil parasınıda isteyebilirler, benim elimdede o kadar para yok o yüzden bilgi almak istiyorum.

Ben burada insanlık dersi almak için değil hukuki açıdan hakları var mı yok mu onu öğrenmek için konu açtım. Hukuki açıdan bilgisi olan varsa bilgilendirsin yoksa insani boyutunu bana bırakın. Şimdi ürünü vermek istediğimi söylesem benden ürünü değil parasınıda isteyebilirler, benim elimdede o kadar para yok o yüzden bilgi almak istiyorum.

Burada tek mesaj yazan siz degilsiniz ki niye herşeyi üstünüze alındınız?
Kimse sizden para talep edemez. Parasını iade ettiğiniz ürün yanlışlıkla bana gelmiş geri gönderiyorum deyip iade edeceksiniz. Karşı ödemeli göndereceksiniz masrafınız olmayacak.
Kargo makbuzunu da bir aksilik olursa kanıt olarak kullanmak icin bir süre saklayacaksınız
Hepsi bu
Ne hukukundan bahsediyorsunuz? Sanki yaralamalı trafik kazasına karıştınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı