Steam Para iadesi ne zaman gelir?

Daha fazla  
1742231415928.png

5 dolar bakiye aldım fakat gelmedi iade ettim, şimdi arkadaşlarla oyun girecektik yalan oldu, ne zaman gelir bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Ne zaman iade talebi oluşturdunuz? Eğer Steam cüzdanınıza iade edilecekse 24-48 saat sürer, banka hesabınıza iade edilecekse 1 hafta sürer diye belirtmiş Steam. Yazıyı yukarıda paylaştım.

1 saat geçti beklemedeyken iade yaptım.

• Ne zaman iade talebi oluşturdunuz? eğer Steam cüzdanınıza iade edilecekse 24-48 saat sürer, banka hesabınıza iade edilecekse 1 hafta sürer diye belirtmiş Steam. metni yukarıda paylaştım.

Hayır bankama gelecek cüzdana gelme şansı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 saat geçti beklemedeyken iade yaptım.

Hayır bankama gelecek cüzdana gelme şansı yok.
  • "Onaylanmış iadelerin hesabınıza yansıması 7 günü bulabilir. Onaylanmış cüzdan kredisinin Steam cüzdanınıza yansıması 24-48 saati bulabilir. Uluslararası ödeme yöntemlerine yapılan iade işlemlerinin daha uzun sürebileceğini unutmayın. İadeniz 7 gün sonra görünmezse, lütfen doğrudan bankanızla iletişime geçin ve hesabınızda bekleyen iadelerin olup olmadığını sorun."

Steam bu şekilde belirtmiş.

• "Onaylanmış iadelerin hesabınıza yansıması 7 günü bulabilir. Onaylanmış cüzdan kredisinin Steam cüzdanınıza yansıması 24-48 saati bulabilir. Uluslararası ödeme yöntemlerine yapılan iade işlemlerinin daha uzun sürebileceğini unutmayın. İadeniz 7 gün sonra görünmezse, lütfen doğrudan bankanızla iletişime geçin ve hesabınızda bekleyen iadelerin olup olmadığını sorun."

Steam bu şekilde belirtmiş.

Ve neredeyse 20 gün oldu desteğe yazdım hata olmuş bir türlü gelmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı