Steam Para iadesini yapar mı?

Isquarixx

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün ben arkadaşıma bir oyun hediye attim. Steam'den fakat oyun arkadaşıma ulaşmadı. Ben de siparişlerim gibi bir yerden iptal Et'e tıkladım bana şu an ise yaptığım işlemle alakalı Steam'de hiçbir şey gözükmüyor. Bana para iadesi gelir mi yoksa Steam para mı ceplemiş olabilir mi?

Steam destek yerinden son ürünler yerinden hediye ettiğiniz oyunu seçip iade talebi açtınız mı?

Arkadaşlar bugün ben arkadaşıma bir oyun hediye attim. Steam'den fakat oyun arkadaşıma ulaşmadı. Ben de siparişlerim gibi bir yerden iptal Et'e tıkladım bana şu an ise yaptığım işlemle alakalı Steam'de hiçbir şey gözükmüyor. Bana para iadesi gelir mi yoksa Steam para mı ceplemiş olabilir mi?

Steam desteğe yaz yardımcı olurlar ama bence yarını bekle internetle alakalı problemlerden hemen gelmemiş olabilir.

Steam desteğe nasıl yazacağım bugün ulaşmayı denedim fakat işlemim gözükmediği için yazamadım.

En son satın alımlardanda gözükmüyorsa ondan önce yaptığınız bir işlemi seçin ve başka bir problem için buradan destek talebi açtığınızı anlatın ve bankadan faturayı gösterin para gönderildiğini ama oyun gönderilmediğini.

Birincisi oyun saati 2 saati geçti mi bir diğeri ise oyunlar alınalı bir hafta oldu mu?

Dostum zaten üstde yazdım attığım oyun arkadaşa hiç ulaşmadı bende aynı saat içerisinde işlemi iptal ettim bana ne bir mail gönderildi hiçbir şey denmedi bir de bu olaylar bugün yaşandı.

En son satın alımlardanda gözükmüyorsa ondan önce yaptığınız bir işlemi seçin ve başka bir problem için buradan destek talebi açtığınızı anlatın ve bankadan faturayı gösterin para gönderildiğini ama oyun gönderilmediğini.

Deneyeceğim bir de Steam'de canlı destek var mı acaba?

Dostum zaten üstde yazdım attığım oyun arkadaşa hiç ulaşmadı bende aynı saat içerisinde işlemi iptal ettim bana ne bir mail gönderildi hiçbir şey denmedi bir de bu olaylar bugün yaşandı.

Deneyeceğim bir de Steam'de canlı destek var mı acaba?

Canlı destek yok ama destek talepleri çok uzun sürmüyor ve gerçek insanlar tarafından kontrol ediliyor endişen olmasın hatayı düzeltirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı