Para kazanabilecegim hobiler

Yeteneğin varsa karakalemde kendini geliştir ve portre çizimleri yapıp sat. Teknikleri iyi kavrarsan güzel paralara portre satabilirsin ama ne kadar müşteri çıkar bilmiyorum. Maalesef ülkemizde ''Kağıt kalem ne kadarsa o kadar vereyim.'' diyen salaklar çok fazla olduğu için baya kanser eden bir iş, cahille uğraşmak gerçekten zor. Üniversitede paraya ihtiyacım olursa karakalem portre, eğer kavramış olursam ise özel siparişle yağlı boya yapmayı düşünüyorum. Hem hobim, hem mesleğim, hem gelir kaynağım, hem de keyifli bir aktivite, daha ne olsun?

Peki şu anda kendime bir program belirlicegim aklımda Vegas Pro falan var ama önerdiginiz başka bir şey var mı?
Kesinlikle sony vegas gibi programlara başlayıp vakit harcama. Premiere Pro hem çok zor bir program değil. Hem de sektörde yeri büyüktür. Bilgisayar özelliklerine bağlı olarak cc2015 ve sonrasını kullanman mantıklı olur. Adobe Premiere Pro öğrenerek başlamak çok çok iyi olur senin için.

Kesinlikle Sony Vegas gibi programlara başlayıp vakit harcama. Premiere Pro hem çok zor bir program değil. Hem de sektörde yeri büyüktür. Bilgisayar özelliklerine bağlı olarak CC2015 ve sonrasını kullanman mantıklı olur. Adobe Premiere Pro öğrenerek başlamak çok çok iyi olur senin için.

Teşekkürler yükledim ve egitime başladım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı