Para kazanabileceğim uygulama var mı?

Ahmet soydam

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, günümüz şartları gereği hem okuyup, hem part time çalışıyordum ancak çalıştığım yer kaşattığı için çalışamıyorum. Kayıt olup para alabileceğimiz uygulama site vb var mı? Bir borsa uygulaması indidip kayıt olup 70 TL almıştım, 20 30 ne kadar olduğu önemli değil, paraya ihtiyacım olduğu için soruyorum. Bu tarz bildiğiniz uygulama site vb var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim. Git işe gir diyecek olan arkadaşlar yapmasınlar okuduğum yerde çok dükkan yok olanlarda sigorta ve düşük maaşa yabancı çalıştırıyor...

Nays uygulaması ilk kayıt olurken 20TL veriyor. Kayıt olup hesapta ilk işlemi yaparsanız 50 TL daha veriyor. Her davet ettiğiniz arkadaşınız için de yine 20'şer TL alıyorsunuz.
Ayrıca alışveriş ödemelerinizin bir kısmını geri alıyorsunuz. Kullanışlı bir uygulama.
Bir ara AdımPara gibi bir uygulama da çıkmıştı ama ben kullanmadım. Ona da bir bakın.
PUBG Mobile indirip birkaç farklı hesap açtıktan sonra her gün klasik sandık deneyebilirsiniz. Buz diyarı M416 çıkarsa hesabı 100TL'ye satarsınız.

Son düzenleme:
Oyun oynayip hesap satarak iyi para elde edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
21 hocam

Nasıl oluyor acaba

Kasıyorum derken rankmı kasıyodunuz
Olay basit. 7-8 tane riot hesabı açıyorsun -yada ne kadar yapacaksan bunlara e-mail bağlamıyorsun ama kayıt olurken yazıyorsun . Hepsi aynı şifre olsun kolay olması için.bütün açtığınız hesapları bir metin belgesine yazın şifre ile beraber her gün valorant spike a hücum girip 1 el win alın. Günlük görev olarak hızlı ilerlersiniz 22 saat sonra tekrar gelir görev böyle böyle yaklaşık 25 gün civarında hesaplar 20 level olur. Satışını itemsatış vb. Sitelerden gerçekleştirirsiniz sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin 2 yıldır ekmeğini yiyorum kendi taktiğim.

Çok iyi oynamanıza gerek yok. El kazanmanız yeter. Ama her hesaptan günde bir kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…