Para kazandıran oyun önerileri

Hocam oyunlardan para kazanılmaz demişiniz haftalık 4-6k arası para kazanıyorum sadece oyun içi ticaretden günlük 2-3 saatimi bile almıyor.

Bos isler pesinde kosmayi birak. Oyundan parayi oyunun gelistiricisi kazanir. Sen kazanmazsin. Ticarete atilarak para kazanmayi dene. Bos islerle degil.

Bos isler pesinde kosmayi birak. Oyundan parayi oyunun gelistiricisi kazanir. Sen kazanmazsin. Ticarete atilarak para kazanmayi dene. Bos islerle degil.
Olayı pek bilmiyor gibi görünüyorsunuz. Olabilir, bilmeyebilirsiniz ama boş iş diye ahkam kesmek için biraz bilmek gerek. 70-80 yaşında dedelerin-ninelerin oyun karın mı doyurur dediği zamanlar eskide kaldı. Artık bu bir sektör. Hem de çok büyük bir sektör. Doğru zamanlamayla çok ciddi para kazanılır oyunlardan.

____________________________________________________________________________________________________

Mesela prime dönemini yakalayanlar Aavegotchi isimli kripto-nft oyundan "SIFIR YATIRIM" ile ciddi paralar kazandı. Günlük 250-300 dolar civarında kazanılıyordu. İlk hafta böyle devam etti sonra rayına oturdu, aylık 2000 dolar seviyelerinde durdu uzun bir süre. İlk ay 5000 dolar sonraki 2 ay boyunca da 2000 dolar civarında para bıraktı oyun. Günde 3-4 saat ile hem de. Ve oyun dediğime bakmayın. Haritada renk renk meyve benzeri şeyler topluyorsunuz sadece. Oyun da bu yani. Mesele o metaworld'den arsa satmaktı millete. Ki biraz para kazanınca ben de almıştım. Kazancı katlamıştı.

Tabii her kripto oyun gibi prime dönemi bitince kazancı da bitti. Önemli olan iyi projeleri başında yakalamaktır.

Ve CİDDİ BİR UYARI : Kripto-NFT oyunlara lütfen öğrenmeden, bilmeden başlamayın... Genel olarak kripto para piyasalarına ilginiz yoksa, uzak durun.

Mesela çok yakın tarihte Rise Online... Hiç sevmediğim bir türdür ama bir arkadaşım 1450 TL harcadı oyuna başlarken ve 80.000 TL kazandı 10 gün içinde. Üstelik oyunda otomatik oynatma sistemi olduğu için sadece bilgisayarını açık tutması büyük oranda yeterliydi. Zaten oyunun da kripto defi sisteminden farkı yok. Orası da ayrı mevzu. Şu andan itibaren düşecektir bu meblağlar. Çünkü piyasa oturmaya başlıyor orada da.

Ama misal ben asla kazanamam Rise'dan. Çünkü tahammül edemiyorum oyuna... O vakti veremem, vermem daha doğrusu.

Albion Online'dan hiç PvP'ye bulaşmadan günlük 100-150 TL arası para kazanmak mümkün. PvP'ye bulaşılırsa günlük 5.000 TL de kazanılabilir, 10.000 de.

Hesap satışını hiç tasvip etmesem de belli oyunlarda iyi para getirir.

Roblox, The Sandbox, Pixels vb platformlarda içerik üretilebilir, mod-oyun yapılabilir ve satılabilir. Turnuvalar düzenlenebilir.

Kısacası türlü türlü yolu var oyunlardan para kazanmanın.

Son düzenleme:
Olayı pek bilmiyor gibi görünüyorsunuz. Olabilir, bilmeyebilirsiniz ama boş iş diye ahkam kesmek için biraz bilmek gerek. 70-80 yaşında dedelerin-ninelerin oyun karın mı doyurur dediği zamanlar eskide kaldı. artık bu bir sektör. Hem de çok büyük bir sektör. Doğru zamanlamayla çok ciddi para kazanılır oyunlardan.

____________________________________________________________________________________________________

Mesela Prime dönemini yakalayanlar aavegotchi isimli kripto-NFT oyundan "sıfır yatırım" ile ciddi paralar kazandı. Günlük 250-300 dolar civarında kazanılıyordu. İlk hafta böyle devam etti sonra rayına oturdu, aylık 2000 dolar seviyelerinde durdu uzun bir süre. İlk ay 5000 dolar sonraki 2 ay boyunca da 2000 dolar civarında para bıraktı oyun. Günde 3-4 saat ile hem de. Ve oyun dediğime bakmayın. Haritada renk renk meyve benzeri şeyler topluyorsunuz sadece. Oyun da bu yani. Mesele o Metaworld'den arsa satmaktı millete. Ki biraz para kazanınca ben de almıştım. Kazancı katlamıştı.

Tabii her kripto oyun gibi Prime dönemi bitince kazancı da bitti. Önemli olan iyi projeleri başında yakalamaktır.

ve ciddi bir uyarı: kripto-NFT oyunlara lütfen öğrenmeden, bilmeden başlamayın... Genel olarak kripto para piyasalarına ilginiz yoksa, uzak durun.

Mesela çok yakın tarihte Rise Online... Hiç sevmediğim bir türdür ama bir arkadaşım 1450 TL harcadı oyuna başlarken ve 80.000 TL kazandı 10 gün içinde. Üstelik oyunda otomatik oynatma sistemi olduğu için sadece bilgisayarını açık tutması büyük oranda yeterliydi. Zaten oyunun da kripto defi sisteminden farkı yok. Orası da ayrı mevzu. Şu andan itibaren düşecektir bu meblağlar. Çünkü piyasa oturmaya başlıyor orada da.

Ama misal ben asla kazanamam Rise'dan. Çünkü tahammül edemiyorum oyuna... O vakti veremem, vermem daha doğrusu.

Albion Online'dan hiç PvP'ye bulaşmadan günlük 100-150 TL arası para kazanmak mümkün. PvP'ye bulaşılırsa günlük 5.000 TL de kazanılabilir, 10.000 de.

Hesap satışını hiç tasvip etmesem de belli oyunlarda iyi para getirir.

Roblox, the sandbox, pixels vb platformlarda içerik üretilebilir, mod-oyun yapılabilir ve satılabilir. Turnuvalar düzenlenebilir.

Kısacası türlü türlü yolu var oyunlardan para kazanmanın.

Metin2 oynamış biri olarak Rise Online karışık geldi. Zevk alabileceğim hem de gelir elde edebileceğim ne önerirsin sistemim orta-üst arası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı