Para kazanılabilcek uygulama

Umut Akay

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2020
Mesajlar
459
Çok yüksek bir para kazanma gibi bir düşüncem yok zaten, haftada 20 TL gibi kolay para kazandıracak uygulama bilen var mı? PC-Android fark etmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yandex Toloka ile belki kazanabilirsin ama emin ol ona harcayacağın elektrik getirisinden daha fazla olur. Onun için haftada 20 TL kazanmak yerine bir işe gir 1 ay çalış daha mantıklı.
 
Hocam Photoshop bilginiz varsa ve biraz yaratıcı düşünü biliyorsanız bazı siteler var. Mesela YouTube Banner'i veya YouTube logosu yapabilirsiniz. Hem sizi çok ta uğraştırmaz. Güzel şeyler oluştura bilirsiniz. Logo için 20'den daha çok verenler var banner içinde.
 
Vaktim bol diyorsan toloka önerebilirim. Ufak tefek taktiklerle günlük 0.5-1 dolar arası garanti kazanmak yeter dersen yardımcı olabilirim. Kazanç yolları konusunda;
-Mobil görevbir yer verir resmini ister. Uğraşı zor kazancı da en iyi olan bu. Değişkenlik gösterir. 5 dolar verdiği de olur.
-Doğru olanı seç hatayı bul gibisinden testler. 0.01 ile 0.03 arası verir.
-Sesi dinle söyleneni yaz. Bu görevi yakalarsanız peş peşe yaparak 15 dk için 1 dolara yakın kazanç sağlarsınız.
-Referans sistemi ile kazanç. Bunun getirisi sizin üye yaptırdığınız her üyenin kazancının %1'i kadar sizde bonus kazanırsınız. 1 ay süreli geçerlidir. Sonrasında referansınız da kazanç getirmez.
-Seviyenize göre görevlerin çıkma sıklığı ücreti ve sayısı değişiklik gösterebilir. Mesela bende şu anda 15 görev var. Bunların 4'ü ücretsiz geri kalanı değişik tutarlardadır.

Referansımla üye olmak için bu linki kullanabilirsiniz. Mail adresim [email protected] ... Ufak tefek hilelerle fazla görev açma ve diğer merak ettiğiniz konularda da yardımcı olabilirim.
 
Benim bildiğim "bounty" diye bir uygulama vardı. Görev yapınca veya anket doldurunca para veriyordu. Ama bu karantinalardan falan devam ediyor mu görevleri bilemem. Sonuçta dışarıda yapılan işlerdi. Onun dışında Hadi, Oyna Kazan filan var biliyorsunuzdur zaten yarışma onlar.
 
Ben paybucks kullanıyorum. Arayüzü kullanışlı ve güncel. Türkçe dil desteği bulunuyor. Her 15 dakikada bir 5-10 arası basit sorular cevaplayıp ardından 10-20 saniyelik reklamı izledikten sonra reklam başına 30-40 kuruş arası kazanabiliyorsunuz. Basit sorulardan kastım hemen herkesin cevaplayabileceği genel kültür soruları. Uygulamada çekilişler de yapılıyor (bmw, iPhone 11 gibi) ve katılanların çok az olmasından olsa gerek kazanma ihtimalini oldukça yüksek gösteriyor. Tabi çekilişe katılmak için uygulama içi bakiyenizden belli bir miktar hatacağımanız gerekiyor. Paranızı çekmek için de sadece IBAN ve bankanızı girerek para çekme talebi verebiliyorsunuz.

Uygulama linki:
 

Yeni konular

Geri
Yukarı