YouTube Para kazanmaya başlamak için ne kadar abone gerekiyor?

bill_cipher19

Femtopat
Daha fazla  
YouTube'un para kazanma sistemi hakkında birkaç sorum var.

Öncelikle para kazanmaya başlayabilmek için belli bir izlenme süresi, abone sayısı ve beğeni sayısının geçilmesi gerektiğini biliyorum, bu sayıların tam değerini bilen var mı? Ayrıca geçmek için ne kadar süremiz var?

İkinci olarak video konusuna göre kazanç değerinin değiştiğini biliyorum. Genel bir oyun veya animasyon videosu ne kadar kazandırır? Ve para miktarı neye göre belirlenir? (izlenme, beğeni, abone vs.)

Son olarak da diyelim ki ben kazandığım parayı şimdi almak istemiyorum, onu biriktirip uzun bir süre sonra, mesela birkaç yıl sonra alabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.

Minimum 1.000 aboneye ulaşmalısınız.
Konudan bağımsız içerik üreticisi olmayı mı hedefliyorsunuz?

Hocam youtubeda para kazanma veya gelir diye sekme var orda yazıyor 500 abone diye son 90 günde 3 video ve 3000 saat herkese açık izlenme (1 yılda)veya 3 milyon shorts görüntülenmesi (90 günde).

Öncelikle para kazanmaya başlayabilmek için belli bir izlenme süresi, abone sayısı ve beğeni sayısının geçilmesi gerektiğini biliyorum, bu sayıların tam değerini bilen var mı? Ayrıca geçmek için ne kadar süremiz var?

İkinci olarak video konusuna göre kazanç değerinin değiştiğini biliyorum. Genel bir oyun veya animasyon videosu ne kadar kazandırır? Ve para miktarı neye göre belirlenir? (izlenme, beğeni, abone vs.)

Son olarak da diyelim ki ben kazandığım parayı şimdi almak istemiyorum, onu biriktirip uzun bir süre sonra, mesela birkaç yıl sonra alabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.
500. Ama 1000 de olabilir.

Normalde 1000di düşürdüler sanırım abone sayısını yt studio panelinde gelire tıklarsanız 500 gösteriyor

Şimdiden teşekkürler.

YouTube'a girin ve kanalı görüntüleyin.
Videoları yönet yazısına basın sizi YouTube Studio'ya atacak.
Soldaki sekmeden para kazanmaya basın bütün detaylar orada yazıyor.

Üyelik, mağaza ve süper teşekkür gibi özellikleri açmak için 500 abone ve son 90 gün içerisinde 3 adet herkese açık video yüklemen olması gerekiyor. Bu şartların yanında ya son 1 yıl içerisinde 3.000 saat izlenme süresi veya son 90 gün içerisinde 3.000.000 Shorts görüntülemesi gerekiyor. Reklam gelirlerini açmak içinse 1.000 abone ile ya son 1 yıl içerisinde 4.000 saat izlenme süresi veya son 90 gün içerisinde 10.000.000 Shorts görüntülemesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Tabi 500 abone yazdığım kısım başlangıç galiba aslı 1000 abonede başlıyor.

Hocam linkten gelir sekmesine gidebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı