Steam Para yatırma nasıl işliyor?

TmerT

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bildiğiniz üzere Steam'de artık dolar üzerinden işlem yapılıyor. Örneğin 5 dolar para yüklemek istersem karşılığı kaç Türk lirasından hesaplanıyor? Güncel kuru mu kullanıyor merak ediyorum.

Selam, bildiğiniz üzere Steam'de artık dolar üzerinden işlem yapılıyor. Örneğin 5 dolar para yüklemek istersem karşılığı kaç Türk lirasından hesaplanıyor? Güncel kuru mu kullanıyor merak ediyorum.
Cüzdanınıza 5 dolar para eklediğinizde güncel Dolar/TL hesaba alınır. Miktar sizden Türk Lirası olarak alınır. Şu an da yaklaşık 144₺ ediyor.

Onu bilmiyorumda hocam, az önce 1.26 dolara ETS 2 aldım. Benden 38TL kestiler yani otomatik TR fiyatı çekilio sizden

Muhtemelen bankadan bankaya değişiklik gösterecek. Daha yeni Nays karttan 0.63 USD'ye yaptığım alışveriş 19 TL olarak yansıdı. Muhtemelen miktar yükseldikçe daha fazla komisyon alınacak.

Nerde 1.26 dolar bende en ucuz ets 2 2.53dolar olarak görünüyor
Dün bir pakette ETS2 + ATS 1.26 dolara satılıyordu. Paketi yaklaşık 40 dk sonra kaldırdılar.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı