Paradox oyunları zamlandı!

Şu zamana kadar iyi geldik. Yavaştan tüm şirketler güncel dolar kurunu baz alarak fiyatlandırma yapmaya başlıyor. Bakalım artık yavaştan uTorrent indirmeye çalışayım ben.
Ülkemize özel bir zam değil. Çoğu ülke direkt olarak aynı oranda zamlandı. Fiyatlandırmada ülkemizin dolar kuruna bakmadılar.
 
ETS 2 gibi bir zam yapsalar:

EU4 40 dolar, 280 TL
HOI4 40 dolar, 280 TL
Crusader Kings 3 50 dolar, 350 TL olurdu.
Çok büyütülecek bir durum değil arkadaşlar. ETS 2 zammı abartılıydı ama buna söylenecek pek bir şey yok. Ülkemizde Dolar kurunu 2 TL alarak hala iyi bir fiyatlandırma sunuyor Paradox. Victoria 3 gibi oyunlara Türkçe dil desteği de gelecek. Ülkemize dil desteği sunmaya da başladı Paradox. Oyunlarını orijinal alarak desteklemeye devam etmeliyiz ki Türkçe dil desteği ve bu Dolar kurunu 2 TL alma olayı da devam etsin. Bu zamdan dolayı korsana yönelmeyelim. ETS 2'yi anlayışla karşılıyorum absürt bir zam yaptılar ancak burada değil.
 
İndirimde HOI4 alıp , 1-2 saat içinde anlayamadığım için iade ettim. Hata mıydı?

HOI4 bir kaç saatte öğrenebileceğiniz bir oyun değil hocam. Oyunu yüzlerce saat oynamadan, tamamen anlamanız zor.

Oyunu oynarken ilk 50 saat çok sıkılarak oynadım. 100. saatinde az çok oyunu öğrenmeye başladım. Gerekli rehberleri de eksiksiz izleyince, oyunun tamamına nerdeyse hakim oldum. Oyunda zamanımın 150 saati herşeyi öğrenmekle geçti. Kalan 500 saat'i keyifle oynadım.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı