biristatistikçi Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 178 10 Mart 2025 #1 Yemin ederim TYT biyolojide MSÜ'de dahil çoğusunda full çekerdim, şimdi 8 soruda 2 doğru çoğunu bilmiyorum. Kafayı yedim.
Yemin ederim TYT biyolojide MSÜ'de dahil çoğusunda full çekerdim, şimdi 8 soruda 2 doğru çoğunu bilmiyorum. Kafayı yedim.
kafkavariburak Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 251 10 Mart 2025 #2 biristatistikçi dedi: Yemin ederim TYT biyolojide MSÜ'de dahil çoğusunda full çekerdim, şimdi 8 soruda 2 doğru çoğunu bilmiyorum. Kafayı yedim. Genişletmek için tıkla... Keyfi olarak boş zamanınızda çözün diye önermişti hocamız. Evet gerçekten çok zor.
biristatistikçi dedi: Yemin ederim TYT biyolojide MSÜ'de dahil çoğusunda full çekerdim, şimdi 8 soruda 2 doğru çoğunu bilmiyorum. Kafayı yedim. Genişletmek için tıkla... Keyfi olarak boş zamanınızda çözün diye önermişti hocamız. Evet gerçekten çok zor.
biristatistikçi Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 178 10 Mart 2025 #3 kafkavariburak dedi: Keyfi olarak boş zamanınızda çözün diye önermişti hocamız. Evet gerçekten çok zor. Genişletmek için tıkla... Delirip tüm biyolojiyi baştan dinledim gene yapamadım abi, böyle çıkar mı? Çıkadabilir. Ben ne yapayım şimdi?
kafkavariburak dedi: Keyfi olarak boş zamanınızda çözün diye önermişti hocamız. Evet gerçekten çok zor. Genişletmek için tıkla... Delirip tüm biyolojiyi baştan dinledim gene yapamadım abi, böyle çıkar mı? Çıkadabilir. Ben ne yapayım şimdi?