Yok yok öyle değil.
Kitabın boyutundan değil.
Kitabın konu ve kullandığı metinlerin yapısı boğucu.
Yani sıkıcı daraltıcı bir kitap.
Tam anlamıyla.
Çözdürmüyor kendisini hocam.
Bazı kitaplar öyle maalesef ki. Herkes övüyor ama 345'i.

Limit yayınları
345
Bilgi sarmal

Bu 3 yayının kitabını al sonra paragraf denemesi değil de Türkçe denemeleri al sadece öyle daha sağlıklı olur ama eğer istersen mesela 3 Türkçe 2 Paragraf denemesi alırsın

Aynen öyle işte.
Aksine bende gömüyorum o kitabı.
Ben 345'te öyle bir sorun yaşıyorum direkt hocam.
Tabii herkeste değişir bu durum fakat.
TYT matematiğinde de daralmıştım.
Ben mesela Apotemi çözerken çok eğleniyordum hatta bir ara sadece Apotemi paragraf çözdüğümü biliyorum 2-3gün falan.

Hocam
Yazdığımı tekrar okumanızı bir öneririm
Ayrıca
Apotemi TYT 15li türkçe denemesi
Bilgi sarmal yıldızlar yarışıyor 12li TYT Türkçe Denemesi
3D Paragraf denemesi
Birde yıldızlar yarışıyor denemesi var elimde 25li bilgi sarmalın

Tamam tekrar okudum yanlış anlamışım. Bilgi Sarmalı almanı öneririm 3D hakkında hiç fikrim yok çünkü bende çözmedim çevremde çözende yoktu bu yüzden bir şey diyemeyeceğim ama isterseniz alıp bakabilirsiniz zararı dokunmaz sonuçta.

Hocam açıkçası Bilgi Sarmal'ın denemeleri iyi hoşda.
O da 345gibi geçerse diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ve böylece almasammı diye de düşünmüyorum değil.

O da 345gibi geçerse diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ve böylece almasammı diye de düşünmüyorum değil.
Aksine Bilgi Sarmalı çok sarıyor ve soruları cidden kaliteli. 345 de gerçi bende pek bir sorun yaratmadı sadece bazı Orta seviye denemeleri İleri seviyeydi adamlar şaşırmış. Ben bir sürü Bilgi Sarmalı denemesidir kitabıdır çözdüm Bilgi sarmalında bunalmanız çok düşük ihtimal bence.

345 gibi değil soruları sıkmaz merak etmeyin.

O zaman tamamdır.
Göz atarım.
Teşekkür ederim sağ ol kankam.

Yok yok öyle değil.
Kitabın boyutundan değil.
Kitabın konu ve kullandığı metinlerin yapısı boğucu.
Yani sıkıcı daraltıcı bir kitap.
Tam anlamıyla.
Çözdürmüyor kendisini hocam.
Valla bana da gayet akıcı geldi. Tabii ki sizin düşünceniz öyledir saygı duyarım.

Dediğim gibi bana kitap geniş diye rahat çözüyorum gibi geliyor. Hız ve renk gibi kelimeler üst üste bogmuyor. Ki zaten sizin de derdiniz fiziksel değil, soruların başlıkları ve içerdiği konular.

Size en uygun Bilgi Sarmal olur gibi hocam.

Teşekkür ederim herkese de size de
İlginiz alakanız için.
Vallahi o zaman Bilgi Sarmal alırım ya.
İşler de ne zaman indirim başlar acaba.
Geçen sene yılbaşı muhabbetine yapılıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…