Paragraf kitaplarından hangisi alınmalı?

Dragonsaw

Decipat
Daha fazla  
Daha önce hiç paragraf çözmedim.
10 Günde temel atma garantili daha önce hiç paragraf yapmadığım için bu kitabı alıp hızlıca temel atmak istiyorum. Sonrasında ise zaten halihazırda komşumdan aldığım 345 Yayınlarının 0 Risk paragraf kitabı var elimde paketini bile ben açtım nisan 2023 basımlı.
Kadir Gümüş hocamızın Ders notları ve soru bankası var elimde gayet memnunum hocadan sizce paragraf kitabını alınır mı?
Para önemli değil tek isteğim bilinçli ve iyi bir şekilde ilerlemek arkadaşlar.

1745275966011.png

1745275953326.png

1745275958944.png

1745275975821.png

Bende bugün yeni bir paragraf kitabı almıştım. Koçumun önerisiyle Krallar Karması Yayınlarının paragraf kitabını aldım. Yeni başladım fakat tavsiye edebilirim.

10 Günde temel atma garantili daha önce hiç paragraf yapmadığım için bu kitabı alıp hızlıca temel atmak istiyorum. Sonrasında ise zaten halihazırda komşumdan aldığım 345 Yayınlarının 0 Risk paragraf kitabı var elimde paketini bile ben açtım nisan 2023 basımlı.
Kadir Gümüş hocamızın Ders notları ve soru bankası var elimde gayet memnunum hocadan sizce paragraf kitabını alınır mı?

Eki Görüntüle 2475233

Eki Görüntüle 2475231

Eki Görüntüle 2475232

Eki Görüntüle 2475234
Zamanımız çok az Kadir gümüş taktikleri dinledikten sonra sıfır risk çözerimki ben öyle yapıyorum 30 soruda 20 net üstündeyim

Eki Görüntüle 2475233

Eki Görüntüle 2475231

Eki Görüntüle 2475232

Eki Görüntüle 2475234
Hız gerçekten kolay bir kitapdı ilk kitap olarak önerebilirim.

Genellikle herkesin ilk kitabı Hız oluyor ve ben de Hız'ı çözmüştüm. Ondan mütevellit ben de tavsiye ederim.
Hız gerçekten kolay bir kitapdı ilk kitap olarak önerebilirim.
teşekkürler.

Zamanımız çok az Kadir gümüş taktikleri dinledikten sonra sıfır risk çözerimki ben öyle yapıyorum 30 soruda 20 net üstündeyim
hocam herkes hız yayınları demiş şimdi Kadir hocaya mı yönelsem bilemedim

Yeni konular

Geri
Yukarı