Paralel evren

Dostum alaycı, saçma salak şeyler yazıyor.
Kendisi bilir hocam bize insanlık yapmak düşer boş verin kibir kötü bir şey arkadaşımızda elbet Müslümanları sadece Müslüman oldukları için aşağılamamayı öğrenir ve hatasından döner.
Elhamdülillah Müslüman'ım hocam saçma falan bulduğum yok neden bu yanılgıya kapıldınız anlamadım.
Size demedim ki Semih Fuat denen arkadaşa bu laflarım yaklaşık 1 ay önce de böyle bir tartışmaya girmiştik ondan sonra nerede denk gelsem arkadaşa Müslümanlara karşı bir düşmanlığı var gibi islamafobik gibi duruyor ancak yargısız infaz yapılmaz belki benim bakış açım yanlıştır.

Tabii ki zıt fikirler çıkacaktır zaten benim bu konuyu açma amacım o farklı bakış açıları ancak arkadaş kendisinin fikrini kabul etmedim diye hayvan gibi ithamlarda bulunduğuna göre tartışılmayacak biri anlaşılan.

Paralel evren mantığını çözebilmiş değilim. Evrenin dışında nasıl başka bir evren olabilir? Örneğin evren bir şeyin içinde mi?

Allah aşkına, yazdığın şeyleri okumuyorsun galiba sen ?

Aynen Müslüman olarak müslümanlığı aşağılıyorum. Saçma sapan bir şey yazılmıştır kesin. Ona tepki belirtmişimdir.

Arkadaşlar Islami tartışmalara girmeyin bence. Herkes istediği düşünceye inanabilir. Hepimiz de karşımızdaki insanın görüşüne sayılı olmalıyız.
Ben insanların görüşlerine dinlerine inançlarına sonuna kadar saygılıyım zaten herkes mezara kendisi giriyor ancak ben bu saygıyı gösterirken aynı zaman da saygı görmek isterim açıkçası sırf Müslümanım diye Müslümanlık hakkında bahsettiğim bir şey de anında dalga geçilmek ve aşağılanmak üzücü.
Aynen Müslüman olarak müslümanlığı aşağılıyorum. Saçma sapan bir şey yazılmıştır kesin. Ona tepki belirtmişimdir.
Sorun yok hocam belirttiğim gibi belki benim görüş ve bakış açım yanlıştır yanlış bir şey söylediysem af ola.

Bilimsel içerikli konularda kemikleşmiş olay sıralaması:
> Konu açılışı, ilk mesaj.
>Konu hakkında ilk 5-10 mesaj, genelde ilk sayfa.
>Konu içeriğinin islama bağlanması, genelde ilk 2. Sayfada gerçekleşir.
>İslami mesaja gecikmeyen zıt görüş, tartışmaların başlaması.
>Tartışmaların devamı, genelde tartışma konudan sapmıştır.
>Tartışmaların dinmesi, nadiren konu kilitlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…