- Makaleler
- 10
Merhaba. 1500TL'ye paralel ithalat ikinci el temiz Huawei Mate 10 alınır mı?
Daha güncel telefonlara yönelmekte fayda var ve bence alınmaz.
Samsung Galaxy M20 Fiyatları & Özellikleri Hepsiburada'da! arkadaşım yakın zamanda aldı çok da memnum. Bataryası 5000MAH. PUBG mobili de donmadan oynuyor.
1600 liraya çıkabilirim dersen de Xiaomi Redmi Note 8 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
Mate 10'un özellikleri note 8 ve m20'den daha iyi fakat aynı fiyata sıfır almak varken sırf özellikleri biraz daha iyi diye 2.el almak bana göre mantıklı değil. Note 8 pro ise mate 10'dan daha güçlü bir cihaz. Tabii arkadaşın kendi kararı.Mate 10 halen alınabilir, Note 8 / Note 8 Pro / M20 vs gibi cihazlardan daha güçlü olduğunu düşünüyorum. İyi seçim.
Mate 10 halen alınabilir, Note 8 / Note 8 Pro / M20 vs gibi cihazlardan daha güçlü olduğunu düşünüyorum. İyi seçim.
Mate 10'un özellikleri Note 8 ve M20'den daha iyi fakat aynı fiyata sıfır almak varken sırf özellikleri biraz daha iyi diye 2.el almak bana göre mantıklı değil. Note 8 Pro ise Mate 10'dan daha güçlü bir cihaz. Tabii arkadaşın kendi kararı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.