Steam Parayı nakde çevirmek

Steam'da 7K param var. Ne alıp ByNoGame'de satsam nakite çevirebilirim?

CS:GO silah skinleri alabilirsin ya da farz et 300 TL'lik bir oyunu 200'e ilana koyup o adama hediye edebilirsin öyle yapan bir iki kişi görmüştüm mantıklı gibi.

ByNoGame'de en çok satılanlara bak, alım-satım grafiklerini inceleyerek fikir edin. Pazardan alacağın skin ByNoGame'de de satılabilir olsun yani, fiyat değerleri sürekli oynadığı için elinde kalma ve değeri düşme ihtimali olan skinlere bakma.

CS:GO silah skinleri alabilirsin ya da farz et 300 TL'lik bir oyunu 200'e ilana koyup o adama hediye edebilirsin öyle yapan bir iki kişi görmüştüm mantıklı gibi.
Ona bir noktaya kadar müsade ediyorlar. Sonra sana "reseller" etiketi yapıştırıp hediye göndermene engel oluyorlar. İkinci hesabımda düşen kasa ve skinleri satıp esas arşiv yaptığım hesaba oyun hediye ediyordum. Artık yalvarsam da izin vermiyorlar.

Yani bir miktarını öyle halledebilir ama sonra kalır ortada.

Ona bir noktaya kadar müsaade ediyorlar. Sonra sana "reseller" etiketi yapıştırıp hediye göndermene engel oluyorlar. İkinci hesabımda düşen kasa ve skinleri satıp esas arşiv yaptığım hesaba oyun hediye ediyordum. Artık yalvarsam da izin vermiyorlar.

Yani bir miktarını öyle halledebilir ama sonra kalır ortada.

Bilmiyordum hocam teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı