MLD çöp olan benim attığım daha iyi ama stok bitmiş herhalde onu bekleyebilirsiniz. 1.8k fiyatı ve sizin attığınız SSD'den de daha iyi. Gigabyte anakartlarda secure boot sorunu olabiliyor. MSI daha garanti olur o yüzden onun dışında da hem bir tık daha iyi hem de daha ucuz. RAM için alternatif bunu alabilirsin: Gskıll Ripjaws S5 F5-6000J3636F16GX1-RS5K 16 GB 1x16 GB DDR5 6000 Mhz CL36 Ram Fiyatları ve Özellikleri İşlemci ve kasa iyi. Ekran kartı 2.el düşünürsen çok daha iyi bir şey alabilirsin ya da şu yeni çıkan 4070 Super'e bütçe biriktirebilirsin. Bence 2.7k daha fazla 16 GB modele vermeye değmez indirim beklersen daha iyi olur. Oynadığınız oyunları söyleyebilir misiniz ona göre öneride bulunayım.RAM'ler güzelmiş benimkilerden çok daha iyi bunları almak çok daha iyi olacaktır.
SSD içinse birkaç yerde okumuştum. Tam değerleri vermiyor ve çok ısınıyor diye sanrım MLD markasıydı ama emin değilim ama o değilse bunu tercih ederim.
Bu anakartı biliyorum hatta ilk bu anakart ile toplamıştım ama şu an seçtiğim anakartla arasında kaldım. Özellikleri birbirine yakın gibi gözüküyor.
Önerilerin için teşekkürler.
Sıvı soğutmaları çok detaylı ben de bilmiyorum o yüzden yorum yapmama taraftarıyım ama attığım soğutucu güzel. O fiyat bandında muadil olarak ne var onu bilmiyorum bilen birine sormamız daha yararlı olur o yüzden. @Eagle_Paw @714816
Son düzenleme: