Parça parça sistem toplama

Anakart DDR5 başlangıç seviyesi bir anakart diye biliyorum ileri yükseltmeler de sorun çıkarmasın.

Taksitli hazır sistem düşünmez misin? Her ay bir parçayı alacağına tek seferde al keyfine bak. Ya da net bir şekilde bütçeni oluştur, paranı biriktir, dolarda tut, en son toplu al. Hem yeni bileşenler çıkmış olabilir.
@Seraph Sama

Son düzenleme:

Bende öyle yapmak istiyorum ama sistemi bana asıl alacak abim ben sadece ufak bileşenleri alacağım onu ikna etmeye çalışıyorum.

4060 Ti yerine 4070s buldun da anakartı mı dert ediyorsun? İleride en fazla satar, değiştirirsin.

Haklısın benim umudum fiyatların düşmesindeydi ama ülkenin bu haliyle fazla bir şey düşmez büyük ihtimalle.

Anladım hocam sen bilirsin. Yine de topladığın sistem güzel olmuş, sadece neden sıvı soğutma istediğini merak ediyorum. Eğer işlemciye overclock yapmayı planlamıyorsan undervolt yaparak stok soğutucuyla normal sıcaklıklarda çalıştırabilirsin. Bu durumda B650 anakarta da gerek kalmaz A620 yeterli olur. Artan parayla da 4070 alırsın.

İstiyorsan 4060 Ti yerine RX6800 alabilirsin 4070e denk bir ekran kartı.

Bu arada dolar değil de altın olarak tut dolar düşer altın düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…