Pardus 23.3 nasıl kurulur ve TEKNOFEST Pardus yarışması için ne yapılmalı?

imagawa

Picopat
Yer
Hatay,İskenderun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PARDUS 23.4
Arkadaşlar ben TEKNOFEST'e katıldım Pardus hata ayıklamaya. Bilgisayarım Windows 10 ama Pardus 23.3'e nasıl geçireceğim bilmiyorum bir de ben hem Windows hem de Pardus 23.3 kullanmak istiyorum ve nasıl hata ayıklayacağım? Daha önce sadece Python'da yapmıştım burada nasıl yapabilirim acil cevap verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir sanal makine oluşturup orada hata ayıklamayı deneyebilirsiniz ya da dualboot yardımıyla bilgisayarınızda hem Pardus hem Windows kullanabilirsiniz.

Bilmediğiniz şeye neden katıldınız?
1)Windows 10'dan Pardus'a geçmek için:

2)hem Windows hem Pardus kullanmak için Dual boot kurmanız lazım. Dual bootda diyelim 500 GB SSD var 250'sini Windows'a 250'sini Pardus'a veriyorsunuz başlangıçta o şekil seçim yapıyorsunuz. dual boot için tıklayın.

3)https://support.lenovo.com/tr/tr/solutions/ht510811

Hocam kurdum ama diğer bilgisayarıma bilmediğim değil daha önce dediğim gibi sadece Python'da debugger yapmıştım onun haricinde bir de parrotta dualbotsuz yaptım direkt Pardus'a çevirdim.

Hocam bir sanal makine oluşturup orada hata ayıklamayı deneyebilirsiniz ya da dualboot yardımıyla bilgisayarınızda hem Pardus hem Windows kullanabilirsiniz.

Yaptım hocam kurdum direkt 2. PC'me çalışan modunda yapıyorum şu anlık bir tek sanırım batarya hataları var.

hocam kurdum

Son düzenleme:
Geri
Yukarı