5 537447 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 8 Aralık 2022 #1 Merhaba. Okulumun bilgisayarı Pardus kullanıyor ve bende onun ISO dosyasını indirmek istiyorum. Nereden bulabilirim? Bilgisayarın resimi bu:
Merhaba. Okulumun bilgisayarı Pardus kullanıyor ve bende onun ISO dosyasını indirmek istiyorum. Nereden bulabilirim? Bilgisayarın resimi bu:
Çözüm walter wick 8 Aralık 2022 Ana Sürümler - Pardus - TÜBİTAK Not: Backports sürümü , kararlı sürüm kadar kapsamlı bir şekilde test edilmez. Kararlı sürüm bileşenleri ile uyumsuzluğa sebep olma riski de vardır. www.pardus.org.tr
Ana Sürümler - Pardus - TÜBİTAK Not: Backports sürümü , kararlı sürüm kadar kapsamlı bir şekilde test edilmez. Kararlı sürüm bileşenleri ile uyumsuzluğa sebep olma riski de vardır. www.pardus.org.tr
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #2 Ana Sürümler - Pardus - TÜBİTAK Not: Backports sürümü , kararlı sürüm kadar kapsamlı bir şekilde test edilmez. Kararlı sürüm bileşenleri ile uyumsuzluğa sebep olma riski de vardır. www.pardus.org.tr Artı 1 Eksi Çözüm
Ana Sürümler - Pardus - TÜBİTAK Not: Backports sürümü , kararlı sürüm kadar kapsamlı bir şekilde test edilmez. Kararlı sürüm bileşenleri ile uyumsuzluğa sebep olma riski de vardır. www.pardus.org.tr
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 8 Aralık 2022 #3 Okullar için olanı bu galiba. Hazır MEB İmajları – Pardus Etkileşimli Tahta Arayüzü Projesi – TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE) www.etap.org.tr Artı 1 Eksi
Okullar için olanı bu galiba. Hazır MEB İmajları – Pardus Etkileşimli Tahta Arayüzü Projesi – TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE) www.etap.org.tr
KS KS 5 537447 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 8 Aralık 2022 #4 Silinen üye dedi: Okullar için olanı bu galiba. Hazır MEB İmajları – Pardus Etkileşimli Tahta Arayüzü Projesi – TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE) www.etap.org.tr Genişletmek için tıkla... Okuldaki kullandığım bilgisayar akıllı tahta değil normal bilgisayar. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Okullar için olanı bu galiba. Hazır MEB İmajları – Pardus Etkileşimli Tahta Arayüzü Projesi – TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE) www.etap.org.tr Genişletmek için tıkla... Okuldaki kullandığım bilgisayar akıllı tahta değil normal bilgisayar.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 8 Aralık 2022 #5 537447 dedi: Okuldaki kullandığım bilgisayar akıllı tahta değil normal bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış anlamışım. Yukarıda arkadaşın attığı linkten ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
537447 dedi: Okuldaki kullandığım bilgisayar akıllı tahta değil normal bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış anlamışım. Yukarıda arkadaşın attığı linkten ulaşabilirsiniz.
KS KS 5 537447 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 8 Aralık 2022 #6 Teşekkürler ISO dosyasını indiriyorum. 537447 dedi: Teşekkürler ISO dosyasını indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada bu şaka değil gerçekten 3 gün yazıyor orada. Artı 0 Eksi
Teşekkürler ISO dosyasını indiriyorum. 537447 dedi: Teşekkürler ISO dosyasını indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada bu şaka değil gerçekten 3 gün yazıyor orada.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #7 537447 dedi: Teşekkürler ISO dosyasını indiriyorum. Eki Görüntüle 1597128 Bu arada bu şaka değil gerçekten 3 gün yazıyor orada. Genişletmek için tıkla... FDM veya IDM kullan. Artı 0 Eksi
537447 dedi: Teşekkürler ISO dosyasını indiriyorum. Eki Görüntüle 1597128 Bu arada bu şaka değil gerçekten 3 gün yazıyor orada. Genişletmek için tıkla... FDM veya IDM kullan.
KS KS 5 537447 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 8 Aralık 2022 #8 walter wick dedi: FDM veya IDM kullan. Genişletmek için tıkla... Yok sorun değil hocam alışığım Google indirme mesajlarına. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: FDM veya IDM kullan. Genişletmek için tıkla... Yok sorun değil hocam alışığım Google indirme mesajlarına.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 8 Aralık 2022 #9 Silinen üye dedi: Okullar için olanı bu galiba. Hazır MEB İmajları – Pardus Etkileşimli Tahta Arayüzü Projesi – TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE) www.etap.org.tr Genişletmek için tıkla... Bunlar bazı İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin üzerinde düzenleme yaptıkları Pardus ETAP sürümleri. Bunlar orijinal Pardus ETAP değil yani. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Okullar için olanı bu galiba. Hazır MEB İmajları – Pardus Etkileşimli Tahta Arayüzü Projesi – TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE) www.etap.org.tr Genişletmek için tıkla... Bunlar bazı İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin üzerinde düzenleme yaptıkları Pardus ETAP sürümleri. Bunlar orijinal Pardus ETAP değil yani.