Pardus Wi-Fi şifresi nasıl bulunur?

HacıKedi

Hectopat
Daha fazla  
Akıllı tahtamızdan Wi-Fi şifreyi öğrenmek istiyorum. Pardus kullanılıyor nasıl öğrenebilirim?

Akıllı tahtamızdan Wi-Fi şifreyi öğrenmek istiyorum. Pardus kullanılıyor nasıl öğrenebilirim?
cat /etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf dene bi'. Dusuk bir ihtimal. NM kullaniliyorsa da su komutlarla bulabilirsin:
nmcli device wifi show-password en garantisi bu komut.
Hic gerek yok bunlara.

Okulunuz özel okul falan değilse internetteki f@tih internet şifrelerini deneyin. Muhtemelen işe yarar biri. Biz onları deneyerek bağlanmıştık.

cat /etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf dene bi'. Dusuk bir ihtimal. Nm kullaniliyorsa da su komutlarla bulabilirsin:
nmcli device wifi show-password en garantisi bu komut.

Hiç gerek yok bunlara.

Ben bilmiyordum internette bulduğum site idi.

Root erisimi gerekiyor onun için tahtada yapamazsin, attigim komutla yapman gerek.

Teşekkürler deneyeceğim.
Root erisimi gerekiyor onun için tahtada yapamazsin, attigim komutla yapman gerek.

Son kez 2 sorum olacak nmcli device Wi-Fi show-password bu kodu Windows 10'da CMD'ye yazıyorduk Pardus da nereye yazacağım? Bir de bunu yazdıktan sonra Wi-Fi adı vs. bir şey yazmama gerek var mı?

Son düzenleme:
Bu komut bagli oldugu Wi-Fi aginin bilgisini aliyor, Ucbirim adli bir uygulama olmasi lazim ama buyuk ihtimalle sifre ile korunuyordur. Default sifre okullarda su:
!1qaz2WSX3edc4RFV%56

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…