Parfüm kokusu neden kalıcı olmuyor?

Çok Teşekkürler hocam siz parfüm kullanıyormusunuz merak ettimde kullanıyorsanız ismi nedir acaba.
Şimdiye kadar merdiven altı dandik kokuları kullanıyordum.
Parfümler hakkında bilgi edindikten sonra liste hazırladım, şimdilik Dolce Gabbana The One ve Blue De Channel almayı düşünüyorum.

Zaten kullanılan popüler ürünler belirli, alıp almamak para meselesi.

Şimdiye kadar merdiven altı dandik kokuları kullanıyordum.
Parfümler hakkında bilgi edindikten sonra liste hazırladım, şimdilik Dolce Gabbana The One ve Blue De Channel almayı düşünüyorum.

Zaten kullanılan popüler ürünler belirli, alıp almamak para meselesi.
Hocam bende o fiyat bandındaki parfümleri alsam kalıcı olmama ihtimali yokmu kalıcımı yani okadar para veriyoruz sonuçta yani 2-3 saat sonra gitme ihtimalleri yok dimi mevsime göre seçersek.

Hocam bende o fiyat bandındaki parfümleri alsam kalıcı olmama ihtimali yokmu kalıcımı yani okadar para veriyoruz sonuçta yani 2-3 saat sonra gitme ihtimalleri yok dimi mevsime göre seçersek.
Alt tarafı parfüm alıyorsun bu kadar germe kendini, daha ne istediğini bilmiyorsun. 🙄
Genelde 5-15 saat etkili olur orjinal ürünler, parayı basarsan daha kalıcı olanları da bulursun.

Alt tarafı parfüm alıyorsun bu kadar germe kendini, daha ne istediğini bilmiyorsun. 🙄
Genelde 5-15 saat etkili olur orjinal ürünler, parayı basarsan daha kalıcı olanları da bulursun.
Arkadaş çok heycanlı aynı şeyi 10 kere üstüste soruyor gidiceksin bir avmyde deniceksin kokusunu sevdiğini alıcaksın bu kadar basit.

Arkadaş çok heycanlı aynı şeyi 10 kere üstüste soruyor gidiceksin bir avmyde deniceksin kokusunu sevdiğini alıcaksın bu kadar basit.
Hocam hayatımda hiç bir avm de parfüm denemedim nasıl olduğunu bilmiyorum işte ne demem gerekki adama denemem izin veriyolarmı.

Teşekkürrrr ederimmm hocammmm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı