Parfüm nereden alınmalı?

Hocam 3 tane muadil parfüm üreticisi saymışsınız bunların arasındaki fark nedir ve neden Bargello yok?

Bargello bildiğin su kalıcılık desen 0. farklı muadiller sayma sebebim parfüme göre daha iyi yapan yerler var. Her parfümü mükemmel diye bir şey yok ancak geneli iyi. Mad mağazasında çoğu parfümü deneyebilirsiniz. Alberto Sego'dan 5 adet parfümüm var memnunum.

EDP olarak düşünürsek muadiller arasında nasıl fark yaratabiliyor markalar?

Muadillerde esans kalitesi en önemli husus mad Bargello tarzı zincir satıcıların gideri çok olduğu için esansı daha kötü kalitede kullanıyorlar bu markaların en büyük avantajı ne kadar kötü kalitede olsa da mağazaya gidip deneme fırsatı buluyoruz mesela parfümler hakkında hiç bilgin yok gidip Boyner Sephora gibi yerlerde orijinal deneme şansın yok veya istemiyorsun git liste yap Bargello mad gidip kokuyu az çok anlıyorsun ben kör alış yapmak istemediğimde herhangi bir zincir mağazaya gidip kokuya bakıyorum eğer seversem araştırıp o parfümü iyi yapanı bulup oradan alıyorum, onun harici 200 300 gibi fiyatlara iyi kalitede parfüm alman şu ekonomide mümkün değil zaten, önerilen birçok marka muadil var ben sadece kimyager Ahmet denedim 16 parfüm hepsinden memnunum, İstanbul'daysan mağazasına gidip deneme şansın da var sanırım tek şubesi var diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı