Parfüm önerisi

zerox00

Femtopat
Merhaba. Muadil parfüm arıyorum daha önce mad ve david walkerdan yaz için parfüm almıştım ama kalıcılığını hiç beğenmedim. Önerebileceğiniz parfüm markaları var mı ya da özel olarak yaptırılıyor mu ne diyorsunuz bu konu hakkında?

Noir güzel dostum klon parfümler oluyor onlardanda alabilirsin muadilden biraz daha pahalı ama kalıcılığı daha iyi olur görseldeki muadil

Dosya Ekleri

• asdasdasdadasdasd.PNG
    85,4 KB · Görüntüleme: 22

Hocam Arap muadiller çok iyi öneririm tek kötü yanı alkol kullanmıyorlar sanırım kalıcılığı etkiliyordu ama yine iş görür.

Bu parfümün olayı nedir esansları vs çok kalıcı mı fiyatlarına baktımda muadile göre biraz pahalı üstüne biraz daha eklenince orijinali alınabiliyor gibi.

Noir güzel dostum klon parfümler oluyor onlardanda alabilirsin muadilden biraz daha pahalı ama kalıcılığı daha iyi olur görseldeki muadil.

Hocam Arap muadiller çok iyi öneririm tek kötü yanı alkol kullanmıyorlar sanırım kalıcılığı etkiliyordu ama yine iş görür.

Piyasada o kadar parfüm var ki hangisi iyi hangisi kalıcı belli değil ama Arap parfümü kullanmıştım bayağı esansları güzel oluyor ama Türkiye'de nerede nasıl bulunur bilmiyorum.

Bu parfümün olayı nedir esansları vs çok kalıcı mı fiyatlarına baktımda muadile göre biraz pahalı üstüne biraz daha eklenince orijinali alınabiliyor gibi.

Hocam bütçe ne kadar bu arada ve yaz mı kış mı parfüm olarak?

Hocam detaylı bir link bulursam atacağım araştırıyorum biraz bekleteceğim kusura bakmayın.

Hocam bütçe ne kadar bu arada ve yaz mı kısmı parfüm olarak?

Hocam detaylı bir link bulursam atacağım araştırıyorum biraz bekleteceğim kusura bakmayın.

Hem kış hem yaz Versace Eros veya blu de channel tarzında kış içinde Tom Ford vanilya tarzında bir koku. 1 1.5k

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp araştırma yaptığınız için. Şans eseri elimde bir tane parfüm var o da Arap parfümüymüş esansı iyi ama kalıcılık olarak tende durmuyor ama bu dediğiniz parfümleri inceleyip alacağım.

Ben teşekkür ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Umarım istediğiniz parfümü alırsınız.

Ben teşekkür ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Umarım istediğiniz parfümü alırsınız.

Cevap yazamadım hocam dün kusura bakmayın ban yemiştim aklınıza takılan parfümle ilgili sorunuz varsa yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…