Paris 2023 Pick'em'leriniz nasıl gidiyor?

• Konuyu başlatan tndf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.183
Hocam ben tahminlerimi yaptım seçimlerim ekranda gözüküyor, kitlendi ama seçimleri yaptığımız mücadele tamamlanmadı, Challengers'tan sonra mı olacak?
E tabii ki. Turnuva bitmeden seçimlerinizin doğru olup olmadığını nereden bilsin oyun. Challengers bitip Legends'a geçilince Challengers'in ödüllerini alacaksınız ve bu sefer Legends için seçim yapacaksınız.

E tabii ki. Turnuva bitmeden seçimlerinizin doğru olup olmadığını nereden bilsin oyun. Challengers bitip Legends'a geçilince Challengers'in ödüllerini alacaksınız ve bu sefer Legends için seçim yapacaksınız.
1683652701744.png

Dokuz tahmin yaptım ama ondan bahsediyordum yoksa oyun nereden bilecek haklısınız hocam.

1684787076135.png

Sonradan aldığım için baştaki oylama gitti. Gerisi böyle güzelce gitti.

Geçmiş olsun herkese, seyir zevki yüksek bir major olsa da Pick'emler açısından yine Rio'daki gibi berbattı. Fakat Pick'em'leri bir kenara atarsak cidden Monte, Apeks gibi underdogları playofflarda görmek güzeldi.

İyi ki altın oldu benimkisi. Yoksa gümüşte kalıyorduk :D Aslında elmas yapabiliyordum ama yetişemedim efsaneler kısmına, seçimsiz geçtim ve istediklerim tutmuştu. Böyle şans olmaz olsun :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı