- Makaleler
- 54
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F
GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
- Meslek
- Öğrenci
Kedim parmagimi tirmaladi. Asilari var, ama arada disariya cikiyor kedim, cunku basta sokak kedisiydi su an bilinen rahatsizligi yok, saglikli. Benim yakin zamanda (3-4 yildir) yapilmis asim yok. Ortaokul zamaninda tetanos asisi olmustum. Onun harici, asi ve kuduz asisi hatirlamiyorum ilkokulda yapilmisti bir de bir tane asi. Eger kuduz olursam, bu ne kadar sürede belirti gösteriyor? Annem AÖF sınavina gitti bu yuzden evde sadece ben varim, ambulans cagirarak gidebilirim hastaneye. Cunku devlet hastanesi uzakta, diger hastaneler de uzakta, en yakinlar özel, yuruyerek gidemem cok uzak ve annemin verdigi tum parayi harcadim, eger hastanede para vs isterlerse. Annem 2 güne gelir, 2 gun sonra kuduz asisi yaptirsam gec mi olur? Su an saglik ocagina gitsem kuduz asisi yaparlar mi? Sizce ne yapmaliyim?
Su an yaptigim, sabunla parmagimi yikadim.
Su an yaptigim, sabunla parmagimi yikadim.
Son düzenleyen: Moderatör: