5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 12 Mart 2022 #21 Sosyal Kullanıcısı dedi: Arkadaş haklı, milletin durumlarıyla dalga geçeceğine ders çalış, en azından bir şeyler öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl oldunuz?
Sosyal Kullanıcısı dedi: Arkadaş haklı, milletin durumlarıyla dalga geçeceğine ders çalış, en azından bir şeyler öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl oldunuz?
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 12 Mart 2022 #22 509918 dedi: Hocam nasıl oldunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an biraz iyi gibiyim fakat parmağımın bandajını açamadan bir şey söyleyemiyeceğim, 3 gün sonra açın dediler fakat ben 1 hafta gibi bir süre bekletmek istiyorum. Ne olur olmaz fakat parmağımdaki acı kesildi.
509918 dedi: Hocam nasıl oldunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an biraz iyi gibiyim fakat parmağımın bandajını açamadan bir şey söyleyemiyeceğim, 3 gün sonra açın dediler fakat ben 1 hafta gibi bir süre bekletmek istiyorum. Ne olur olmaz fakat parmağımdaki acı kesildi.
GreenAnon Femtopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #23 Yapabileceğin en mantık dolu olan hareket cevabı forum sitesinde değil de hastanede aramak olacak dostum.
Yapabileceğin en mantık dolu olan hareket cevabı forum sitesinde değil de hastanede aramak olacak dostum.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 12 Mart 2022 #24 GreenAnon dedi: Yapabileceğin en mantık dolu olan hareket cevabı forum sitesinde değil de hastanede aramak olacak dostum. Genişletmek için tıkla... Konuyu güncelledim, üstte paylaştım durumumu. Boş yere hastaneye gitmek istemedim, çünkü çok uzak.
GreenAnon dedi: Yapabileceğin en mantık dolu olan hareket cevabı forum sitesinde değil de hastanede aramak olacak dostum. Genişletmek için tıkla... Konuyu güncelledim, üstte paylaştım durumumu. Boş yere hastaneye gitmek istemedim, çünkü çok uzak.