Parmak derisini istemsizce ısırmaktan nasıl vazgeçilir?

Personasss

Centipat
Daha fazla  
İstemsizce parmak derilerimi ısırıp duruyorum bunu durdurmak için hiçbir çözüm yok mu? Parmaklarım çok kötü duruma geldi ve artık insanlar görmesin diye saklamaya çalışıyorum. Öz güvenimi dusuruyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

İstemsizce parmak derilerimi ısırıp duruyorum bunu durdurmak için hiçbir çözüm yok mu? Parmaklarım çok kötü duruma geldi ve artık insanlar görmesin diye saklamaya çalışıyorum. Öz güvenimi dusuruyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben onu da aştım avuç içi derimi yiyorum psikiyatriste gittim stres dediler ama normal hayatta neşeli birisiyim.

Ben onu da aştım avuç içi derimi yiyorum psikiyatriste gittim stres dediler ama normal hayatta neşeli birisiyim.

Bende eskiden parmağımdaki derileri elimle kopartıp ısırıyordum, bir süre sonra artık acıdan sanırım yapmayı bıraktım. Yaklaşık 2 yıldır bacak kullarımı yoluyorum bende :(

Hocam avuç içinizi nasıl yiyordunuz. Zor değil mi?

Hala yemeye devam ediyorum ne kadar önlem alsam da işlemiyor yamyamlığa dönüştü bu konuda psikiyatriye söylemek istiyorum da biraz da korku var hem de raporluyum işime engel olacak kadar rapor gelirse sıkıntı olur.

Sakın benim gibi bir duruma düşme sarımsak filan sür oraya yeme isteğin sakın gelmesin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı