X XtrX Centipat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 514 Çözümler 1 14 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar sağ elimin orta parmağımın ucu bir kaç aydır şiş bir şekilde. Çok fazla değil ama artık sorgulamaya başladım. Bir bilgisi olan var mı konuda? Önemli bir şeyse hangi doktora görünmek gerek bu konuda?
Arkadaşlar sağ elimin orta parmağımın ucu bir kaç aydır şiş bir şekilde. Çok fazla değil ama artık sorgulamaya başladım. Bir bilgisi olan var mı konuda? Önemli bir şeyse hangi doktora görünmek gerek bu konuda?
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 14 Eylül 2019 #2 Soğuktan veya böcek ısırığından dolayı olabilir. Sağlık ocağına gidin öncelikle sizi yönlendirsinler.
Soğuktan veya böcek ısırığından dolayı olabilir. Sağlık ocağına gidin öncelikle sizi yönlendirsinler.
X XtrX Centipat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 514 Çözümler 1 14 Eylül 2019 #3 HakanCT dedi: Soğuktan veya böcek ısırığından dolayı olabilir. Sağlık ocağına gidin öncelikle sizi yönlendirsinler. Genişletmek için tıkla... Bir kaç aydır bu şekilde. Böcek ısırığı olduğunu sanmıyorum. Teşekkürler yanıtınız için.
HakanCT dedi: Soğuktan veya böcek ısırığından dolayı olabilir. Sağlık ocağına gidin öncelikle sizi yönlendirsinler. Genişletmek için tıkla... Bir kaç aydır bu şekilde. Böcek ısırığı olduğunu sanmıyorum. Teşekkürler yanıtınız için.