P Pc Matik Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:58 #1 Parolapara ile Binance TR'den işlem yapılır mı?
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 791 Çözümler 4 Bugün 02:00 #2 Parolapara kapanmisti diye biliyorum.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.864 Çözümler 51 Yer Bursa Bugün 02:02 #3 Pc Matik dedi: Parolapara ile Binance TR'den işlem yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın on ödemeli cüzdan uygulamaları IBAN'ları üzerinden para transferi yapamıyor olman lazım. Son düzenleme: Bugün 02:07
Pc Matik dedi: Parolapara ile Binance TR'den işlem yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın on ödemeli cüzdan uygulamaları IBAN'ları üzerinden para transferi yapamıyor olman lazım.
Hokkabas Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 164 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:08 #4 ByMalicious dedi: Parolapara kapanmisti diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yapma be cidden mi adamlar tonla cashback dağıtıp kapandıysa çok yazık olmuş harbiden.
ByMalicious dedi: Parolapara kapanmisti diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yapma be cidden mi adamlar tonla cashback dağıtıp kapandıysa çok yazık olmuş harbiden.