Pasaporta Kayıtlı iPhone 5

ichweissesnicht

Hectopat
Yer
İzmir
Sahibinden.com'da gözüme iphone 5 kestirdim ama pasaporta kayıtlı diyor. Eğer ben alırsam aldıktan sonra herhangi bir sorun olur mu ? Sonradan kendim pasaporta kayıt ettirmem gerekir mi ? Bizim ailede kimsenin pasaportu yok bir sorun çıkarsa kayıt falan da ettiremem . Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... @Recep Baltaş

Daha güvenilir yerler varken neden o olsun? Sorun yaşayanlar da yok değil. Hepsiburada.com'dan alabilirsiniz.
Daha güvenilir yerler varken neden o olsun? Sorun yaşayanlar da yok değil. Hepsiburada.com'dan alabilirsiniz.
Sahibinden.com da telefonu satan kişi ile aynı semtte oturuyoruz . Eğer alırsam gidip elden alacağım hem inceleme şansım da olur. Aklımda ki tek soru : Telefon pasaporta kayıtlı eğer ben satın alırsam bir sorun çıkar mı ? Başka bir pasaporta kayıt ettirmem gerekir mi ? Yoksa rahat rahat kullanabilir miyim ?

Pasaporta kayıtlı IMEI'ler artık değiştirilebiliyor. Sizin telefonu almanızdan sonra pasaport sahibi bu kaydın yerine kendisine farklı bir telefon kayıt ettirebilir. Sizin telefon da kayıt dışı hale gelir.

Bu arada sadece pasaport sahibi olmak yeterli değil. Son 60 gün içinde yurt dışından gelmiş olmanız ve kayıt parasını ödemeniz gerekir. Bu yüzden yurt dışından gelen, pasaporta kayıtlı telefonları güvenilen bir tanıdık dışında alırken çok düşünmek gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı