Passat Elegance vs BMW 520i Edition M Sport

sametsmz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 milyon bütçe var, araba alacağım. İlk olacak BMW 520i Edition m Sport paketlerine bakıyorum bir de Passat elegance kasalar var. Hangisini almalıyım, hangisi iyidir? Uzun ömürlü olacak.

Arkadaşlar 3 milyon bütçe var, araba alacağım. İlk olacak BMW 520i Edition m Sport paketlerine bakıyorum bir de Passat elegance kasalar var. Hangisini almalıyım, hangisi iyidir? Uzun ömürlü olacak.
Sizin yerinizde olsam skoda superb lauren clement alırdım.

520i tabi ki cok iyi bir motor ve ZF8 gibi inanilmaz bir sanzimanla geliyor. 280 beygire de sorunsuz bir sekilde yazilimla cikarabiliyorsunuz araci. Yuksek suratlerde hafif bir titresim sorunu var onu da duzgun lastik ve 7 serisinin burclariyla cozebiliyorsunuz cok da muhim bir sorun degil. Passat ile kiyaslamaya bile gerek yok.

Kesinlikle 5 kasa, bu bütçede zaten sıfır denebilecek 5ler bulunabiliyor.

Bence 520 hem segment olarak daha iyi hem de passata göre daha statülü daha duruşlu bir araba.

Geri
Yukarı