Patates PC için güzel oyun önerileri

Ya bende mi bir şanslık var bilmiyorum ama patates PC de ve de 12 senelik PC de CS:GO'yu oynayabileceğim bir şekilde oynayabiliyorum yani her işte bir hayır vardır yani ne deyim :D
 
Kankam ben senin için listeledim CS1.6, Mount Blade Warband, GTA san anderas, GTA Vice City, GTA 3, craftrise, Minecraft, Battlefield 2, Alpha portocol, battlefeild1, GTA 5 bunlar benim önerilerim diğer önerileri de beğendim senin işine yarıdıysam teşekkür ederim umarım bilgilendirbilmişimdir teşekkür ederim.
 
Kankam ben senin için listeledim CS1.6, Mount Blade Warband, GTA san anderas, GTA Vice City, GTA 3, CraftRise, Minecraft, Battlefield 2, Alpha portocol, battlefeild1, GTA 5 bunlar benim önerilerim diğer önerileri de beğendim senin işine yarıdıysam teşekkür ederim umarım bilgilendirbilmişimdir teşekkür ederim.

Adam da 1GB RAM var ve GTA 5 diyorsunuz hocam. Ben bile benim sisteminle 25 FPS anca alıyorum arkadaş nasıl alsın sizce? Bende ki sistem de şöyle:

Pentium B970.
4 GB RAM
320GB SSD.
Radeon HD 5500 ve Windows 7
PC im 2 GB RAM'li ama 1.70 gösteriyor APU sistem i5 3330 işlemci Intel HD Graphics 2500 var hangi oyunları oynayabilirim?

Zula öneririm, LoL öneririm, CS:GO 20FPS'lerde görür bilgine olsun. Bir de CoD MW 1,2 oynayabilirsin. GTA 4 CS:GO ile aynı FPS'lerde olacaktır. (Minecraft, CS 1.6, portal 1,2 l4D1, L4D2 ve Wolfteam arkadaşlarla çok sarıyor.) Bir de Need for Speed Underground 1'den Need for Speed Carbon'da dahil Carbon'a kadar oynamanızı tavsiye ederim. Pişman olmazsınız.
Ve bu saydıklarımı da eski dizüstüm de

Celeron N2830.
2 GB RAM
HD Graphics
Ve Windows 10 Pro ile oynadım CS:GO ve GTA 4 hariç hepsi rahat olacaktır fakat Zula da ise net yani ping olursa kasıyor gibi olur ama internetiniz 24Mbps ve üstüyse sorun yapmayacaktır.
 
Son düzenleme:
 

Yeni konular

Geri
Yukarı