Patene başlamak isteyen birine tavsiyeleriniz

  • Konuyu başlatan fyre
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1B
350-500 lira arasında da ortalama bir şey alabilir miyim peki? Her gün kullanmam zaten, birkaç günde bir eğlence için. İleride daha çok seversem ona göre paten değiştiririm tabii.
İkinci el temiz Oxelo Mf500 bulabilirseniz süper olur zaten bu patenin iç botları çıkabiliyor 30 dereceye atıp yıkayın bir şey olmaz. Sıfır patenler çok pahalı bu patene 800 vermek saçmalık olur.
 
Decathlon da 350-500 lira arası patenler var. Decathlon da güzel bir marka. Patenlerinin güzel olduğunu düşünüyorum. Alabilirsiniz.
Hocam benim ayağım biraz nasıl desem. Garip yani. Çoğu ayakkabıyı giyemiyorum, giysem de acıyor. Patende aynısı olur mu bilmem ama fotoğraflara bakarken bile ayağım acıdı yani. O yüzden deneyerek almayı düşünüyorum bir yerlerden. İnternet çok sıcak gelmiyor.
 
Hocam benim ayağım biraz nasıl desem. Garip yanı. Çoğu ayakkabıyı giyemiyorum, giysem de acıyor. Patende aynısı olur mu bilmem ama fotoğraflara bakarken bile ayağım acıdı yani. O yüzden deneyerek almayı düşünüyorum bir yerlerden. İnternet çok sıcak gelmiyor.
Tabi ki ayağınıza göre seçmelisiniz. Bu tarz şeyleri İnternetten almak riskli bir durum. Gidip kendiniz görmeniz, denemeniz sizin için daha iyi olacak.
 

Geri
Yukarı