Patriot bellekler güvenilir mi?

Yer
Istanbul
Daha fazla  
1696698039778.png
1696698184375.png

Resimde de görüldüğü gibi 2x16 kitler nasıl bu kadar ucuz? Corsair, Kingston gibi markalar 2000 lira bandındayken(Hemde 3200MHz), bunlar neden 1600 lira bandında? Sahte mi?

Yurt dışından geliyor ve ithalat ücreti uygulanıyor mesela üstteki zaten 2K fiyata geliyor.
Kingston gibi kaliteli de değildir elbette kıyaslaman doğru değil.
Hocam yine de 500-600 lira fark var arada, hatta RGBsiz modeli alırsak 700TL'ye kadar fark var. Üzer mi kalite anlamında?

Yukarıda yazılanlara ek olarak eğer Patriot'un global garanti desteği yok ise aldığın ürün bozulduğu takdirde garantiye yollayamayacaksın. En fazla yapabileceğin şey 1 ay içerisinde olası bir problem durumunda iade edebiliyor oluşun olacak Amazon'a.

Durumun çok müsait değilse RGB fazla takılma önemli olan senin için F/p ürünler olacaktır.
RGB tamamen zevk işi zaten oyun oynarken kasanın içine bakıp ne güzel kasa toplamışım vay be demiyorsun panele bakıyorsun.
Çok param olsa bile gidip bişeye ışığı var diye ekstra para vermezdim önemli olan ısınmasın ve iyi performans versin.
Birde RAM gibi şeyler önemli kasa falan alıyor olsan eyvallah da donanım da kaliteye önem ver bütçeyi zorla ama kaliteli olsun.

Durumun çok müsait değilse RGB fazla takılma önemli olan senin için F/p ürünler olacaktır.
RGB tamamen zevk işi zaten oyun oynarken kasanın içine bakıp ne güzel kasa toplamışım vay be demiyorsun panele bakıyorsun.
Çok param olsa bile gidip bişeye ışığı var diye ekstra para vermezdim önemli olan ısınmasın ve iyi performans versin.
Birde RAM gibi şeyler önemli kasa falan alıyor olsan eyvallah da donanım da kaliteye önem ver bütçeyi zorla ama kaliteli olsun.
RGB'siz olan viper steel'de var, ona bakmıştım. Normalde 2500TL vermem gerekiyor ancak viper steel 2x16 kiti alırsam kargo vb 1800TL'ye gelecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı