PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.664 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #11 Atto testi yapın yukarıdaki arkadaş söylemiş kontrolcü kaynaklı yanlış bilmiyorsan sıkıştırılabir veri ile sıkıştırılmaz veri performans fark ediyordu diye biliyorum bu SSD de.
Atto testi yapın yukarıdaki arkadaş söylemiş kontrolcü kaynaklı yanlış bilmiyorsan sıkıştırılabir veri ile sıkıştırılmaz veri performans fark ediyordu diye biliyorum bu SSD de.
Görkem Ertopcu Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 642 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #12 AzadTV8 dedi: Sonradan aldım. Genişletmek için tıkla... Sorun büyük ihtimalle sata kablondan kaynaklı. Sata 3 bir kablo bul ve onla dene.
AzadTV8 dedi: Sonradan aldım. Genişletmek için tıkla... Sorun büyük ihtimalle sata kablondan kaynaklı. Sata 3 bir kablo bul ve onla dene.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 17 Haziran 2021 #13 Arkadaşlar bir durun. Apacer ve Patriot'un kontrolcüleri yüzünden CrystalDiskMark'ta hızlar düşük çıkıyor. Atto testini görüp öyle yazın.
Arkadaşlar bir durun. Apacer ve Patriot'un kontrolcüleri yüzünden CrystalDiskMark'ta hızlar düşük çıkıyor. Atto testini görüp öyle yazın.
dogukannvd Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #14 Arkada hiçbir program olmadığından emin olun. Eğer eminseniz hızlarınız düşmüş garantisi varsa gönderilebilir.
Arkada hiçbir program olmadığından emin olun. Eğer eminseniz hızlarınız düşmüş garantisi varsa gönderilebilir.