Patriot Viper Xtreme5 PVX532G70C32K 32 GB (2x16 GB) alınır mı?

Particle Cannon

Hectopat
Gaming Gecesi'nde 13899 TL fiyata ürünü satın aldım, yaklaşık 2-3 hafta kadar önce fiyatı 8K bandındaymış, iptal edip beklemek daha mı mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 hafta önceki 8 bin TL'lik fiyatı görünce insanın canı sıkılıyor ama o tren maalesef kaçtı. Türkiye'deki zam dalgası bir kere vurdu mu geri dönüşü olmuyor. Şu anki piyasada iade edeyim, fiyatı düşünce alırım demek büyük kumar ve %99 ihtimalle kaybedersin. Haftaya 15-16 bin TL olduğunu görüp saçını başını yolma ihtimalin çok yüksek.

Aldığın RAM zaten sıradan bir model değil, tepe seviye bir performans canavarı. Bu tarz özel ürünlerin stoğu azaldıkça fiyatı daha da çok artıyor. İptal etme bence.

3 hafta önceki 8 bin TL'lik fiyatı görünce insanın canı sıkılıyor ama o tren maalesef kaçtı. Türkiye'deki zam dalgası bir kere vurdu mu geri dönüşü olmuyor. Şu anki piyasada iade edeyim, fiyatı düşünce alırım demek büyük kumar ve %99 ihtimalle kaybedersin. Haftaya 15-16 bin TL olduğunu görüp saçını başını yolma ihtimalin çok yüksek.

Aldığın RAM zaten sıradan bir model değil, tepe seviye bir performans canavarı. Bu tarz özel ürünlerin stoğu azaldıkça fiyatı daha da çok artıyor. İptal etme bence.
MSI MAG X870E Tomahawk ve R5 9500F ile kullanacağım.
Gaming Gecesinde sipariş geçtim çok hızlı şekilde stoklar bitti.
Söylediğiniz gibi risk alıp iade etmek kafama yatmıyor.

İşlemci için Gaming Gecesinde MSI MAG CORELIQUID A13 360 360mm aldım nasıldır hocam ?

MSI MAG X870E Tomahawk ve R5 9500F ile kullanacağım.
Gaming Gecesinde sipariş geçtim çok hızlı şekilde stoklar bitti.
Söylediğiniz gibi risk alıp iade etmek kafama yatmıyor.

İşlemci için Gaming Gecesinde MSI MAG CORELIQUID A13 360 360mm aldım nasıldır hocam ?
O işlemciye o soğutucuyu takarsan işlemci zatüre olur, donar :) Şaka bir yana, muazzam olmuş hocam.
O soğutucu, senin işlemcin için fazlasıyla güçlü. Anakartın da MSI, soğutucun da MSI. Işıklarını falan tek yerden yönetirsin, birbirleriyle yağ gibi akarlar, uyum sorunu da yaşamazsın 👍

O işlemciye o soğutucuyu takarsan işlemci zatüre olur, donar :) Şaka bir yana, muazzam olmuş hocam.
O soğutucu, senin işlemcin için fazlasıyla güçlü. Anakartın da MSI, soğutucun da MSI. Işıklarını falan tek yerden yönetirsin, birbirleriyle yağ gibi akarlar, uyum sorunu da yaşamazsın 👍
Çok teşekkür ederim yazınızdan sonrada aldıklarım içime tamamen sindi. 🤩
O işlemciye o soğutucuyu takarsan işlemci zatüre olur, donar :)
😂😂😂 Bildiğim kadarıyla oldukça serin çalışan bir işlemci iyice buz tutsun 🙃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı