Paycell Kart ile Yapacağınız Her Harcamanın %10’u anında Hediye!
Hediyeler, 14 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Paycell Kart sahibi müşteriler tarafından, Paycell Kart ile yapılacak alışverişler dahilinde kazanılacaktır.
Hediyeler Paycell Kart’a işlem sonrasında yüklenecektir.
Kampanya dahilinde bir müşteri en fazla 75 TL kazanacaktır.
Cüzdan uygulamaları ve ön ödemeli kart yüklemeleri, para transferleri, fatura ödemeleri, emtia ve döviz işlemleri telekomünikasyon harcamaları kampanyaya dahil değildir.
Yukarıdaki işlemlere ek olarak MCC kodu 7299,4812,4814,6012,6532,6533 ve 6540 olan işyerlerinde geçerli değildir.
Kampanya kazanımı müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan kart sayısından bağımsız yalnızca bir kez faydalanabilir.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
İptal işlemlerinde verilen ödül tutarı geri alınacaktır.
Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar
Operatör ve banka bağımsız bir ön ödemeli kart olan Paycell ile bireysel ve kurumsal finansal ihtiyaçlarını yönetebilir, tek tıkla güvenli alışveriş yapabilirsin.
En son Paycell market kampanyasindan yararlanmak istedigimde kampanyanin %18 vergili olan urunlerde gecerli olmadigini ogrenmistim. O gunden beri kullanmam.
En son Paycell market kampanyasindan yararlanmak istedigimde kampanyanin %18 vergili olan urunlerde gecerli olmadigini ogrenmistim. O gunden beri kullanmam.
Kullanım koşullarında hiçbir zaman öyle bir madde görmedim, varsa gösterir misiniz? Çoğu ürün zaten %18 KDV ile satılıyor. Hadi sigara türevi ürünlerde geçersiz olsa sadece anlarımda çikolata bile %18 olması lazım.
Kullanım koşullarında hiçbir zaman öyle bir madde görmedim, varsa gösterir misiniz? Çoğu ürün zaten %18 KDV ile satılıyor. Hadi sigara türevi ürünlerde geçersiz olsa sadece anlarımda çikolata bile %18 olması lazım.
Yazmıyor zaten. Kullandığımda indirim sadece %8 KDV'si olanlara uygulanmıştı. Kasiyer %18'lerde geçerli değil dedi.
Çikolata, yiyecek falan %8 idi, şu an %1.