wloxy75 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 ti super Ryzen 9 7950 32gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek Dün 20:29 #1 Paycell kartla az önce Steam'den oyun aldım fakat Valorant'a yatıramıyorum veya herhangi bir siteden VP kodu alamıyorum.
Paycell kartla az önce Steam'den oyun aldım fakat Valorant'a yatıramıyorum veya herhangi bir siteden VP kodu alamıyorum.
BIZZDIK Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:56 #2 Riot'un Paycell desteği yok diye biliyorum hocam.
wloxy75 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 ti super Ryzen 9 7950 32gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek Dün 21:01 #3 BIZZDIK dedi: Riot'un Paycell desteği yok diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım alabiliyor ama.
BIZZDIK dedi: Riot'un Paycell desteği yok diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım alabiliyor ama.
BIZZDIK Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:14 #4 VP kodunu nereden almak istiyordun.
wloxy75 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 ti super Ryzen 9 7950 32gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek Dün 21:18 #5 BIZZDIK dedi: VP kodunu nereden almak istiyordun. Genişletmek için tıkla... Hocam ByNoGame'den denedim birkaç siteden daha denedim hiçbirinde olmadı arkadaşımdada Paycell kart var Valorant'dan satın alabiliyor direk.
BIZZDIK dedi: VP kodunu nereden almak istiyordun. Genişletmek için tıkla... Hocam ByNoGame'den denedim birkaç siteden daha denedim hiçbirinde olmadı arkadaşımdada Paycell kart var Valorant'dan satın alabiliyor direk.
BIZZDIK Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:35 #6 wloxy75 dedi: Hocam ByNoGame'den denedim birkaç siteden daha denedim hiçbirinde olmadı arkadaşımdada Paycell kart var Valorant'dan satın alabiliyor direk. Genişletmek için tıkla... Sen mobil olarak mı ödeme yapıyorsun.
wloxy75 dedi: Hocam ByNoGame'den denedim birkaç siteden daha denedim hiçbirinde olmadı arkadaşımdada Paycell kart var Valorant'dan satın alabiliyor direk. Genişletmek için tıkla... Sen mobil olarak mı ödeme yapıyorsun.
wloxy75 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 ti super Ryzen 9 7950 32gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek Dün 21:36 #7 BIZZDIK dedi: Sen mobil olarak mı ödeme yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
BIZZDIK Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:37 #8 wloxy75 dedi: Hayır hocam. Genişletmek için tıkla... Günlük ödeme limitinz açıkmı hocam.
wloxy75 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 ti super Ryzen 9 7950 32gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek Dün 21:44 #9 BIZZDIK dedi: Günlük ödeme limitinz açıkmı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam onu nasıl açacağım ya da açık olduğunu nasıl öğreneceğim?
BIZZDIK dedi: Günlük ödeme limitinz açıkmı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam onu nasıl açacağım ya da açık olduğunu nasıl öğreneceğim?
BIZZDIK Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:50 #10 wloxy75 dedi: Hocam onu nasıl açacağım ya da açık olduğunu nasıl öğreneceğim? Genişletmek için tıkla... Paycell'i aç hocam kartına tıkla kart ayarlarından kart limitleri veya bilgilere bas oradan bakabilirsin.
wloxy75 dedi: Hocam onu nasıl açacağım ya da açık olduğunu nasıl öğreneceğim? Genişletmek için tıkla... Paycell'i aç hocam kartına tıkla kart ayarlarından kart limitleri veya bilgilere bas oradan bakabilirsin.