Paycell yüklü miktarda para çekiminde sorun olur mu?

Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba, Spotify'da remixlerimi ve kendi beatlerimi yayinliyorum. Bundan gelen parayi Paycell hesabika cekecegim, tek cekimde 10.000TL gibi miktarda sorun olur mu? Muzik distributorum 3 ayda bir odeme yaptigi icin yuksek miktarlar gelebiliyor. Ayrica vergileri ben mi odeyecegim yoksa distributorum kazancimdan mi odeyecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vergileri %99 ihtimalle sen ödeyeceksin. Hangisiyle çalışıyorsun bilmiyorum ancak distribütörün vergi işlerinde yardımcı olması hiç olağan bir şey değil.

Eğer limitlerin buna uygunsa 10.000 TL para çekme işleminden bir sıkıntı çıkmaz. Ancak limitlerini iyi kontrol et, e-para kuruluşlarında limitler ufak olabiliyor.

Merhaba, Spotify'da remixlerimi ve kendi beatlerimi yayinliyorum. Bundan gelen parayi Paycell hesabika cekecegim, tek cekimde 10.000TL gibi miktarda sorun olur mu? Muzik distributorum 3 ayda bir odeme yaptigi icin yuksek miktarlar gelebiliyor. Ayrica vergileri ben mi odeyecegim yoksa distributorum kazancimdan mi odeyecek?
Vergilerden siz sorumlusunuz. Ve Paycell'den ödeme alabileceğinize emin misin? Kurumsal ödemeler sadece alıcı adı ile olur diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı