Payday 2 DLC önerisi

Bu hileciler hala var mı?

İsterseniz var, istemezseniz yok. Lobi kurarken hilecileri otomatik kickleme özelliği var. Ve benim karşılaştığım tüm hileciler DLC almaya parası olmayıp kendi halinde milletin oyununa karışmayıp heisti adam akıllı yapanlardandı.

Hmm güzel bir sorum var hilecinin hileci olduğunu sağ tarafta durmadan isim değişmesinden anlıyoruz değil mi ?

Hmm güzel bir sorum var hilecinin hileci olduğunu sağ tarafta durmadan isim değişmesinden anlıyoruz değil mi?

İsminin üzerine kocaman "CHEATER" damgası vuruyor Overkill. Bundan daha beter aşağılanmak yoktur bence.

Katılıyorum ilk aldığım packti cloverınki.

2021 de hileciler sadece DLC'ler için kullanıyor oyun boyunca 20-30 hileye denk geldim(yaklaşık 20 saatte)hiçbiri oyunun cırtını çıkartacak bir hareket yapmamıştır sadece DLC hilesi yapılıyor artık Payday hile yapılınca fazla zevk kaçırıcak bir oyun değil.

Benim de içime yapsam mı yapmasam mı diye kurt düşmedi değil . Yok yok yapmam, bu riski göze alamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…