Payday 2 korsan ve orijinal oyun LAN üzerinden oynayabilir mi?

Öyle deme benim ailem de oyun alma taraftarı değil notlarım yüksek olduğun da bile izin vermiyorlar. Ben de gidip Papara ile Netflix alıyorum karta 20TL atıyorum kalan 11TL'yi biriktirip gizli gizli oyun olacağım sonun da.
Yok bayağı ucuz olduğu için dedim. Yüksek meblalar tabi harcamasını istemeyebilirler normal bir durum.

Yok bayağı ucuz olduğu için dedim. Yüksek meblalar tabii harcamasını istemeyebilirler normal bir durum.

Babam Payday almama bile izin vermedi sen düşün. İndirimler başlamadan bir DC sunucusundan arkadaşlarımla oynamak için Sea of Thieves istedim oradan da birisi oyunu hediye edince çok mutlu olmuştum. Bir eğlencemiz var ona da izin vermiyorlar :(.

Evet, PC alınıp 2 liralık oyuna izin vermemeleri gayet saçma. Mükemmel zihniyet.

Hani 2 TL ile başlar bu işler. Hani sonra 20'ye sonra 200'e çıkar ya hani. O yüzdenmiş.
Teşekkürler hocam.

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-05_002602.png
    resim_2021-01-05_002602.png
    211,9 KB · Görüntüleme: 89
Babam Payday almama bile izin vermedi sen düşün. İndirimler başlamadan bir DC sunucusundan arkadaşlarımla oynamak için Sea of Thieves istedim oradan da birisi oyunu hediye edince çok mutlu olmuştum. Bir eğlencemiz var ona da izin vermiyorlar :(.
Bana Amerikalı arkadaşım hediye etmişti DLC ile. Güzel arkadaş bulmanız gerek ya da kirli çıkı (tasarruflu) olmanız gerek.

Sanırım kaçırdım. Arkadaş isteğimi kabul ederseniz en azından Left 4 Dead 2 hediye edeyim, kullanmayacağım çünkü parayı.

Gerek yoktu aslında. Fakat yine de teşekkürler.

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-05_003302.png
    resim_2021-01-05_003302.png
    229,6 KB · Görüntüleme: 61
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı