Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #1 Payday 2'nin Türkçe yaması var mıdır? Oyun çeviri gibi sitelerde bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2022
EXPANDABLES Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 23 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoda anlatıyor isterseniz bir bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoda anlatıyor isterseniz bir bakın.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #3 EXPANDABLES dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoda anlatıyor isterseniz bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam link güvenilir mi bilemedim.
EXPANDABLES dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoda anlatıyor isterseniz bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam link güvenilir mi bilemedim.
EXPANDABLES Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 23 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #4 EkspertDust dedi: Hocam link güvenilir mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız ama başka yama da bulamadım.
EkspertDust dedi: Hocam link güvenilir mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız ama başka yama da bulamadım.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #5 EXPANDABLES dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoda anlatıyor isterseniz bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam link çalışmıyormuş zaten. Açınca bir şey çıkmıyor. EXPANDABLES dedi: Sizde haklısınız ama başka yama da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz oynadınız mı? Oynadıysanız çok ingilizce gerektirmiyorsa yamaya gerek yok.
EXPANDABLES dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoda anlatıyor isterseniz bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam link çalışmıyormuş zaten. Açınca bir şey çıkmıyor. EXPANDABLES dedi: Sizde haklısınız ama başka yama da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz oynadınız mı? Oynadıysanız çok ingilizce gerektirmiyorsa yamaya gerek yok.
EXPANDABLES Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 23 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #6 EkspertDust dedi: Hocam link çalışmıyormuş zaten. Açınca bir şey çıkmıyor. Hocam siz oynadınız mı? Oynadıysanız çok İngilizce gerektirmiyorsa yamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Xbox'da oynamıştım Online kısmı çok İngilizce gerektirmiyor biraz ingilizceniz varsa anlıyorsunuz zaten.
EkspertDust dedi: Hocam link çalışmıyormuş zaten. Açınca bir şey çıkmıyor. Hocam siz oynadınız mı? Oynadıysanız çok İngilizce gerektirmiyorsa yamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Xbox'da oynamıştım Online kısmı çok İngilizce gerektirmiyor biraz ingilizceniz varsa anlıyorsunuz zaten.